Evo zašto Popović od supruge nikad nije napravio zvezdu

Saša Popović, kao direktor „Grand“ produkcije koja je iznedrila veliki broj folk zvezda, sa pravom može da kaže da je odgovoran za uspeh najvećeg broja aktuelnih pevača, ali njegova žena se na tom polju nije baš proslavila.

Jovanovićeva i Popović su u braku duže od dve decenije i imaju 18-godišnju ćerku Aleksandru, kao i Suzaninog 30-godišnjeg sina Danijela kog je Saša prihvatio kao sopstvenog i uvek tako tretirao.

U doba kada su stupili u brak, Suzana se, takođe, bavila pevanjem, ali je ubrzo stavila tačku na karijeru, što je godinama izazivalo mnogo zluradih komentara na račun toga što Saša konstantno pravi zvezde od anonimnih pevačica, dok je njegova „okačila mikrofon o klin“ i sedi kod kuće.

Ipak, sama Jovanovićeva tvrdi da nema mesta takvim komentarima jer je izbor bio isključivo njen.

– Prestala sam aktivno da pevam i posvetila se porodici. Kada se Aleksandra rodila, nešto posle onog bombardovanja, poželela sam da ostanem kod kuće i preuzmem ulogu majke i domaćice i nikada nisam zažalila. Kada vidim kakvo je stanje danas na terenu, mislim da me je Bog sačuvao od nekih loših stvari. Ne bih menjala svoj mir ni za šta na svetu – iskrena je Suzana.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *