FANOVI BIJELOG DUGMETA TVRDE DA SU PREVARENI: Alen Islamović OGORČEN!

Reč je o dva rasprodata koncerta benda koja su postala događaj za koje se traži karta više, još otkako su najavljena mnogobrojnoj ex-yu dijaspori u toj zemlji.

Ipak, Alen Islamović zbog problema s vizom nije mogao da krene na put s ostalim članovima, a rano jutros se javio obožavaocima kako bi obasnio šta se ustvari događa.

-Opet tražim neku nadu, neki trenutak, da će ta prokleta viza iz Kanade stići. Da ću sesti u avion i doći, ako ništa bar danas i posetiti Toronto, ali to se, topi svakim satom. Žao mi je, nismo bili dovoljno dobro informisani i organizovani. Danas živimo u svetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani – požalio se vidno razočarani Alen.

  • Danas nam svet kroje takve ljudi. Nemam reči ni pravo objašnjenje zašto baš ja. Nadam se da će Goran i ekipa uspeti koliko toliko pružiti taj doživljaj – zaključio je Islamović.

Koncert u petak ‘dugmići’ su odsvirali bez njega, ali čini se da je Islamovićev izostanak promenio čitav koncept njihovog nastupa. Mnogi obožavaoci smatraju da su prevareni zbog postave koju su videli.

  • Ogromno razočaranje. Da sam htela da slušam trube ne bih išla na rock koncert. Alen nije deo turneje? Mogli ste to ljudima reći na vreme. Sramota – stoji u komentarima nezadovoljnih posetilaca na društvenim mrežama.
  • Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *