Fanovi Igora i Tine se boje da ovaj par ne završi kao Ksenija i  Kapisoda???

 

 

Idemo u kaluđere ili u smrt

ako se ikada razvedemo!!!

-Poznati kontraverzni bračni par, bosanska playboy zečica Tina Kunić-Sebić i njen suprug srpski top model Igor Sebić, već godinu dana ne izlaze iz žiže javnosti, sto bosanskih, tako i srpskih medija! Za Igora i Tinu kruže intrigantne priče kao i teške predrasude kada je njihov fizički izgled u pitanju, no sada, tema je više nego alarmantna!

Naime, reč je o tome da često dobijamo informacije za ovaj par da je bolesno ljubomoran jedno na drugo, te da su izolovani od spoljnog sveta i da nemaju kontakt sa ljudima kako bi sprečili svaki vid eventualne prevare! Nemačka policija je već par puta reagovala na njihovoj adresi u Regensburgu gde i žive, ali da bi smo bili sigirni u glasine koje kruže – pozvali smo ovaj nesvakidašnji bračni par te ih upitali da nam kažu nesto više o temi – posesivnost i ljubomora!

-Da, jako smo ljubomorni i rezervisani jedno za drugo, i sebično čuvamo ljubav jer samo mi znamo koji put smo morali da prođemo da bi smo danas bili srećan bračni par! U slučaju da ne budemo više u braku naš interni dogovor jeste da ćemo se oboje zamonašiti i krenuti stopama manastira, tj. kaluđera i kaludjerice! – kazali su Igor i Tina za Aferu!

Sada razumemo njihove mnogobrojne fanove zašto su uplašeni za Igora i Tinu!

 

NN:Sexi Sandra snimila pesmu u stilu devedsetih

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *