(FOTO 18+) Obmanuo je Srbiju, pričao kako nema šta da JEDE, a sad se Milan SKINUO i POKAZAO KAKO MU JE VELIKI!

Životna priča studenta medicine Milana Jevđića je pre nekoliko meseci podelila Srbiju.

Životna priča studenta medicine Milana Jevđića, koji je otvorio je srce u emisiji „Život priča“, tvrdeći da se sam školuje, izdržava, da povremeno nema šta da jede, ali da nije pao nijedan ispit, dobila je drugačiji tok posle optužbi njegovih poznanika.

Dok ga je Srbija sažaljevala, u javnost su izašli ljudi koji su tvrdili da su mu godinama pomagali i svakog meseca slali novac. Tako je istinitost priče ovog studenta podelila Srbiju, a ova tema postala jedna od gorućih.

Nakon emisije u kojoj Jevđić ispičao svoju tešku životnu priču, javnosti se obratio lekar iz Švedske Dobrica Pavlović, koji ga je, kako je rekao, finansirao od 2013. godine. On je na društvenim mrežama napisao da nije tačno da Milan nije pao nijedan ispit, kao i da mu je samo u decembru prošle godine dao više od 600 evra. I tu nije kraj, jer se samo dan nakon toga, javila još jedna osoba koja mu je novčano pomagala. Izvesna Vesna Popov iz Austrije tvrdila je da je o Jevđiću čula 2012. godine, kada se takođe pojavio na TV-u sa “sličnom, tužnom pričom, tada dečaka, koji se, ne svojom voljom, u ranim godinama osamostalio i borio za bolji život”. Tada je i ona, po sopstvenom priznanju počela da mu pomaže sa oko 500 evra mesečno narednih pet godina.

S druge strane, Jevđić nije želeo da komentariše ovu temu.

Na pomen doktora iz Švedske, koga je Milan optužio da ga je držao kao roba, kratko je odgovorio:

– Neću da otvaram Pandorinu kutiju – rekao je Jevđić jednom prilikom i onda se na neko vreme „pritajio“.

Međutim, kada se posle nekoliko meseci slegla prašina, Jevđić se ponovo aktivirao na društvenim mrežama i bez pardona objavio fotografiju na kojoj se skinuo u gaće, želeći da se pohvali svojim predanim radom u teretani. Ali tu nije kraj, Milan se uslikao telefonom marke „iphone“ i to modelom pozamašne veličine čija se cena zasigurno kreće preko 500 evra.

Nismo znali da li pre da gledamo u njegove ogromne mišiće na nogama ili u bicepse koji pucaju ispod majice, a ubrzo nakon pisanja našeg portala, Jevđić je uklonio fotografiju sa svog profila na Instagramu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *