(FOTO 18+) SKANDAL: Tramp orgijao sa devojčicama od 14 GODINA!

Američki predsednik Donald Tramp organizovao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima, tačnije, seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloletnica.

Najmlađe među njima su imale 14 godina.

Američki mediji su objavili snimak jedne razuzdane žurke na kojoj su Tramp i Epstajn okruženi devojkama, navodno, navijačicama američkog kluba Bafalo bilsa. Sve se događa u Trampovom klubu Mar-A-Lago.

Zanimljivo je da je Tramp, kojeg američki mediji povezuju s ovim seksualnim manijakom, u izjavi 9. jula negirao da je bio prijatelj s njim.

„Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan“, rekao je Tramp. Ipak, čini se da to demantiraju ne samo ovi snimci već i zajedničke fotografije.

Sumnja se da je Tramp bar jednom leteo Epstajnovim zloglasnim privatnim avionom, u medijima prozvanim „Lolita ekpres“, zbog spekulacija da su u baš u njemu milijarder i njegovi gosti imali seksualne odnose s maloletnim devojkama.

Isto tako, Epstajn je, navodno, bio čest gost u Mar-a-Lagu dok nije izbačen zbog napastovanja jedne maloletnice. Prema sudskim dokumentima, jednom je rekao da želi da otvori modeling agenciju „na isti način na koji je Tramp osnovao svoju.

Epstajn je baš zahvaljujući agenciji vrbovao i potom silovao ili podvodio devojke.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *