(FOTO 18+) ŽESTOKE SCENE SEKSA: Isplivali snimci na kojima srpska glumica izvodi najgore perverzije sa Albancem!

Lepa „Mariola“ iz filma „Ivkova slava“ danas izgleda bolje nego ikad pre

Danijelu Štajnfeld publika je upoznala u filmu „Ivkova slava“, gde je igrala lepu Mariolu koja služi goste i u koju se zaljubljuje Svetislav (Nikola Đuričko).

Danijela je posle angažmana u „Ivkovoj slavi“ ubrzo diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, 2008. godine u klasi profesora Dragana Petrovića. Imala je nekoliko zapaženih uloga i u popularnim domaćim serijama “Vratiće se rode”, “Ranjeni orao” i “Ono kao ljubav”, a onda je rešila da se „oproba“ i u Americi.

Tamo je 2015. snimila film „Cash only“ u kojem je glumila i u strastvenim scenama seksa.

Film „Cash only“ je albansko-američki triler. Daniela glumi verenicu Albanca koja ima ljubavnu aferu sa glavnim likom kojeg glumi američki glumac Nikola Sreli. Film obiluje i scenama seksa.

Danijela danas živi u Americi u Njujorku gde je završila i postdiplomske studije, a u jednom intervjuu istakla je da je njena lepota bila primećena u Americi.

Izgledam egzotično za stanovnike „Velike jabuke“ i stalno su me terali da priznam da sam Potrugalka, to je bilo smešno. Muškarci tamo lakše prilaze devojkama, ali kriju emocije, za razliku od Srba koji pokazuju srce i dušu – rekla je Danijela za „Hello“ jednom prilikom.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *