(FOTO) BIZARNO: Ona ima 30 godina, njen dečko 16 i dobili su BEBU!

Ketlin Martin (30) i Džek Fusil upoznali su se preko Fejsbuka i ubrzo su završili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama, jer Džek ima svega 16 i ide u srednju školu.

Nakon samo sedam meseci veze Ketlin je ostala trudna. Ona inače ima već dvoje dece, a njeno najstarije dete je samo pet godina mlađe od Džeka.

 – On je veoma zreo za svoje godine. Odlično se slažemo i kad je saznao da će postati otac, bio je oduševljen – ispričala je Ketlin.

Džekova majka Anđela, koja je svega osam godina starija od Ketlin, nije baš oduševljena sinovljevim izborom partnerke.

Iako je duplo mlađi od svoje partnerke, Džek se odlično snašao ne samo u ulozi oca nakon rođenja sina, već je upravo on pomogao da mališan dođe na svet, jer se Ketlin porodila mesec dana ranije i nije bilo vremena da se ode do bolnice kad joj je pukao vodenjak, piše „Avaz“.

– Vrištala sam od bolova i nije bilo vremena da me Džek odveze u bolnicu. Nije mi bio termin za porođaj, poranilo je mesec dana. Nazvali smo hitnu pomoć i dok su dolazili objašnjavali su Džeku kako da mi pomogne. Sve se završilo za desetak minuta. Kad je beba izašla zamotao je u peškir i pokušao da je zagreje. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela je da plače – ispričala je Ketlin.

Njihov sin Džej trenutno ima devet meseci.

– Bio sam u šoku kad je Ketlin počela da se porađa u spavaćoj sobi. Niko od mojih prijatelja nije nikad ptako nešto doživeo. Dugo sam bio šokiran, ali sad sam ponosan na to kako sam postupio – zaključio je mladi Džek.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *