(FOTO) BOLESNO: Opozicija priziva smrt Vučiću!

Nakon vesti da je kronom zaražena Maja Gojković, na Tviteru je osvanuo post izvesnog Pirotiana (iz onoga što objavljuje jasno se vidi čiji je obožavalac), koji ima bolesnu želju – da se zarazi i umre Vučić. Uz fotografiju na kojoj u izbornoj noći Gojkovićeva čestita Vučiću ubedljivu pobedu SNS, sledi i poruka.

  • Dragi bože, nikada te nisam molio nizašta… – napisao je uz jasnu aluziju, koju su u komentarima dodali njegovi istomišljenici, da se predsednik Srbije zarazi i umre.

Usledila je gomila odvratnih komentara njegovih istomišljenika.

  • Samo da je pozitivna i celu tu sektu da spakujemo da crknu na jednom mestu. Žvalave nakaze – poručio je izvesni Storm.

Inače, Pirotian ne krije da je ostrašćeni opozicionar jer uz naslovnu fotografiju piše: „Bojkot“.

Podsećamo, prethodnih dana objavljeno je da su koronom zaraženi predsednik parlamenta Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i predsednik PKS Marko Čadež. Gojkovićeva ima upalu pluća i smeštena je u bolnicu, ali se oseća dobro. Hospitalizovan je i Đurić sa blagim simptomima korone, dok Čadež nije imao nikave simptome, a da je zaražen, otkrio je slučajno i odmah se samoizolovao, kao i Vulin.

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Vučića, poručila je da se Vučić takođe oseća dobro i da će javnost biti obaveštena ako se bilo šta promeni.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *