(FOTO) ĆAMIL DURAKOVIĆ TVRDI: Saša Janković i Šešelj zajedno ratovali u Bijeljini!

Ćamil Duraković bivši načelnik opštine Srebrenica, i aktuelni predsednik Organizacionog odbora za obeležavanje 22. godišnjice genocida u Srebrenici, gostujući u jednoj emisiji otkrio je da je “čuo da je lider Pokreta Slobodnih građana Saša Janković bio sa Vojislavom Šešeljom u ratu, u Bijeljini”. S druge strane Janković najavljuje tužbu, dok Vojislav Šešelj za “Alo!” tvrdi da mu je bio saborac.

– Čuo sam to neformalno. Ali mi gledamo šta je sadašnjica i ako je neko doživeo katarzu kao on, ja lično nemam s tim problema. Ipak desi se da neko prikriva biografiju – rekao je Duraković.

Gostujući u emisiji Dan uživo na N1 televiziji, Duraković je između ostalog govorio o zvanicama koje dolaze 11. jula u Potočare, a osim Čedomira Jovanovića, pominju se Ana Brnabić i Saša Janković.

– Ako Majke Srebrenice pozovu nekoga speicifčno kao sa što je slučaj sa Čedomirom Jovanovićem i Sašom Jankovićem, koji je priznao genocid u Srebrenici – kazao je Duraković i nastavio:

– Bilo je inicijativa da se Saša Janković pozove i uputili smo prema MVP BiH inicijativu da se dođe do njega. Njemu je poslat poziv na email na koji niko nije odgovorio. Jovanović će doći sigurno, kao i prošle godine. On je dokazani prijatelj BiH – odgovorio je Duraković.

Na Durakovićeve izjave da je bio u ratu sa Šešeljom bivši zaštitnik građana Saša Janković odmah je odreagovao preko svog Tviter profila najavljujući da će ga tužiti.

– Izjavili ste gospodine Durakoviću groznu klevetu. Recite od koga ste “čuli”, da vas obojicu (oboje) tužim, ili se izvinite – napisao je Janković.

Sa druge strane, Vojislav Šešelj lider radikla upitan da li je Janković sa njim bio tokom rata u Bijeljini imao je drugačiji komentar.

– Pa kako nije bio sa mnom tamo? Saša Janković je čuveni četnički vojvoda, ratovao je skoro na svim frontovima. Gde god se on pojavi tu trava ne raste! Jednom zamalo Ćamila da uhvati i strpa u zarobljeništvo, jedva se Ćamil izvukao – kazao je Šešelj za “Alo!“.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *