(FOTO) CRNO NA BELO: Ovo je dokaz da je Dragan Đilas kriv za nestanak 500 miliona dinara!

Podaci Saveta za borbu korupcije da je 2015. godine iz bilansa grada Beograda nestalo 500 miliona su netačni, potvrdio je jutros gostujuću u Jutarnjem programu TV Pink gradski menadžer Goran Vesić. On je svoje tvrdnje potkrepio je rešenjima iz 2013. godine na kojima se jasno vidi potpis tadašnjeg gradonačelnika Dragana Đilasa!

– Đilas je kriv što je taj novac nestao iz bilansa. Ja ne kažem da je uradio bilo šta protivzakonito, pretpostavljam da je i Savet za borbu protiv korupcije imao dobru nameru, ali mi za to nismo odgovorni – rekao je Vesić gostujući u Jutarnjem program TV Pink.

– Savet za borbu protiv korupcije objavio je jedan čudan izveštaj, u kojem je navedeno da je iz bilansa nestalo oko 500 miliona dinara potraživanja za neke dve firme u 2015. godini. To, naravno, nije tačno. Taj novac je nestao iz potraživanja rešenjem bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa – rekao je Vesić.

-Mi profesionalno radimo i to nema nikakve veze nema sa današnjom vlašću. Reč je o firmama Solo ivest i Piva invest. A ti ugovori datiraju iz 2009, raskinuti su i nestali su iz bilansa – dodao je gradski menadžer.

– Razgovarao sam o tome sa Aleksandrom Vučićem, koji mi je rekao da mirnije treba da odgovorim na takve provokacije. Naime, kada sam u odgovor na pitanje naveo da je dokument iz perioda kada je grad vodio Đilas, novinarka mi je rekla da „ostavim Dragana Đilasa na miru“ – objasnio je Vesić i dodao kako smatra da je vrlo neprofesionalno da novinarka na taj način brani bilo koga, pa i Dragana Đilasa, i optužuje sadašnju vlast za nešto što nije uradila.

– Privatna televizija ima pravo čak i da ima politički stav. Ali treba da bude jasno da je to ta politika napada na SNS, na toj televiziji gosti se rangiraju prema tome ko više mrzi Aleksandra Vučića, a sve u funkciji kampanje jedne stranke ili ličnosti, u ovom slučaju Dragana Đilasa – naveo je Vesić.

Gradski menadžer je podsetio i da je N1 jedina televizija koja nije izveštavala o objektima koji je bespravno hteo da gradi ujak Aleksandra Šapića.

S druge strane, gradski menadžer je istakao i rezultate akutuelne gradske uprave.

– Prihodi grada Beograda rastu, 200 miliona evra je veći budžet, prihodi od građevinskog zemljišta su na nivou planiranih… – napomenuo je Vesić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *