(FOTO EKSPLICITNE SCENE 18+) GOLOTINJA NA RTS-U Na javnom servisu landarali gole zadnjice i penisi!

Predstavom “Olimp” belgijskog reditelja Jana Farba, koja je trajala 24 sata, a koja svoje izvorište ima u antičkim tragedijama, otvoren je 51. Bitef. Prvi put u istoriji javnog servisa, direktan prenos iz Centra “Sava”, gde je igrana predstava, emitovan je na RTS 3, a pojedine eksplicitne scene izazvale su burnu reakciju publike kraj malih ekrana.

Naime, scene u kojima muškarci goli igraju na bini uz zvuke sirtakija, one u kojima žene pokazuju intimne delove tela, ali i one u kojima se prikazani eksplicitni seksualni sadržaji, izazvali su buru reakcija na društvenim mrežama.

Tako su pojedini tviteraši “Olimp” uporedili sa aktuelnim rijaliti programima u Srbiji, dok većina nije uspela da razume kako se ovakvi sadržaji mogu podvesti pod kategoriju kultura.

Inače, “Olimp” je zasnovan na celokupnoj antičkoj mitskoj građi, kako na onoj obrađenoj u Homerovim epovima, tako i na onoj koju su artikulisala trojica velikih grčkih tragičara. “Konferansije ovog programa je jedno provokativno, beskrajno šarmantno i zavodljivo otelovljenje samog boga Dionisa, zaštitnika tragedije i pozorišta.

U tim zasebnim scenskim celinama smenjuju se halucinantni prizori ekstaze, telesnog iznurivanja, orgija, najuzvišenije poezije, ali prevashodno krajnje uzbudljive vizuelne i duhovne lepote i slobode, te snage i radosti života” stoji u brojnim recenzijama ove predstave.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin RTS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *