(FOTO) JUTKA POLITIČKA PROSTITUTKA: Kao funkcioner SNS radio za Vuka Jeremića!

Milutin Jeličić, osim lidera SNS, u izbornoj trci za predsednika Srbije 2017. otvoreno podržavao i njegovog protivkandidata, kojem je organizovao i kampanju u svom kraju

Milutin Jeličić Jutka, doskorašnji predsednik opštine Brus iz redova SNS, neće ostati upamćen samo po seksualnom uznemiravanju svojih saradnica već i po teškom političkom licemerstvu.

Jeličić je, naime, osim lidera SNS Aleksandra Vučića, u izbornoj trci za predsednika Srbije 2017. godine otvoreno podržavao i njegovog protivkandidata Vuka Jeremića.

Kurir je ekskluzivno došao do fotografija na kojima se jasno vidi da Jutka sedi u prvim redovima na jednoj od Jeremićevih tribina i aplaudira mu.

– Jutka je sa Jeremićevim timom u kampanji obišao pola Srbije, između ostalih i Kraljevo, Trstenik i Aleksandrovac. Paralelno su radili kampanju SNS i Jeremiću, pa ako SNS pukne, za svaki slučaj da ima konekciju s Vukom. Inače, prvi potpis na Jeremićevoj kandidaturi u Brusu je Ivan Jeličić, Jutkin bratanac – navodi izvor Kurira.

Ističe da ovako licemeran i nizak politički potez u protekle tri decenije, otkad je uvedeno višestranačje, Srbija ne pamti.

– On je išao na to ako prođe, prođe. Njemu je bilo svejedno koja stranka ili političar će osvojiti vlast, samo je hteo da sebi osigura položaj. Išao je na to da će jedan od njih sigurno pobediti, a da će sebe prikazati kao odanog partnera. To nije čovek, nego bednik! Onaj ko može da bude toliki ljigavac, da radi na dva fronta, da se folira, uvlači, to nije samo politički preletač, to je mnogo gore od toga. To je jedna stoka od čoveka – priča naš sagovornik upućen u Jutkine političke igre.

U SNS su svi redom iznenađeni Jeličićevim političkim licemerstvom.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže za Kurir da nije znao da je Jeličić prisustvovao tribinama i učestvovao u političkoj kampanji Jeremića.

– Nisam znao. Ako je istina, onda je to njegov izbor. Politika Aleksandra Vučića je budućnost Srbije, a Vuka Jeremića prošlost – zaključuje Glišić.

Funkcioner SNS Veroljub Arsić šokiran je Jeličićevom taktikom:

– Zaista je za svaku osudu. To je skandalozno i šokantno. Ako je Jeličić to radio, onda to pokazuje da on nema nikakav politički identitet i da mu je lični interes iznad svega. Gnušam se takvih ljudi.

Jeličić je, inače, pre četiri dana podneo ostavku na sve funkcije zbog izbijanja skandala sa bivšom saradnicom Marijom Lukić, koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje.

Od Jeličića i Jeremića juče nije bilo moguće dobiti komentar.

Izvor/Foto: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *