(FOTO) MISTERIOZAN ARKANOV POKLON ŠIJANU: Poznatom vođi surčinskog klana uručeno je OVO!

Mirko Šijan, sin poznate pevačice Goce Božinovske i pokojnog kik boksera Zorana Šijana, poznat je po tome da se divi liku i delu svoga oca.

Ovaj put je na njegovom Instagram profilu osvanula fotografija na kojoj možemo videti nešto što liči na pehar koji je Željko Ražnatović Arkan poklonio svom prijatelju Zoranu Šijanu.

Na njemu piše da je namenjena pobedniku glavne borbe meča Rusija-Srbija, a u posveti piše komandant Arkan.

Arkan je bio veoma dobar prijatelj Šijanu i pratio je njegovu sportsku karijeru.

Da podsetimo, Zorana Šijana mnogi pamte kao sjajnog sportistu, kik-boksera, ali će ga neki pamite i kao ozloglašenog kriminalca, vođu surčinskog klana.

Surčinski klan počeo je da se pojavljuje na mapi beogradskog podzemlja polovinom devedesetih, jedne od najburnije decenije u našoj zemlji.

Šijan je uglavnom demantovao ove glasine, odnosno to da je vođa surčinskog klana.

Za Svedok, iz 1998. godine, govorio je ovako:

– Meni i mojim prijateljima smeta kada nas nazivaju nekakvim gangom ili mafijom iz Surčina. Mi zaista nismo mafija, niti smo to ikad bili. Znamo se od rođenja, naše druženje je počelo od malih nogu, traje i danas, i trajaće… Uvek smo protiv svega onoga što se dešava u Beogradu, kada su u pitanju međusobni obračuni ili pucnjave. Mi se time nikada nismo bavili – kazao je on.

Kada je ubijen 27. novembra 1999. godine, njegova porodica i prijatelji zapali su u očajanje, a sigurno najviše nedostaje njegovom sinu, Mirku, koji je tada imao svega 7 godina.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *