(FOTO) Napustila fakultet, a sad proizvodi instant grudnjake i dnevno zaradi nečiju godišnju platu!

Dnevno zaradi nečiju godišnju platu. Ona je mlada 18-godišnja djevojka Argilisa Konditsis koja je pretvorila svoj hobi u sjajan biznis, prenosi Dejlimej.

Prvo je počela raditi dizajniranu obuću po narudžbi, a onda je izmislila instant grudnjak za kojim su poludele devojke širom sveta.

Sve je počelo kada je jednom prilikom videla cipele na društvenoj mreži Fejsbuk koje su joj se jako svidele.

– Tražila sam ih svuda, ali ih nigde nisam mogla pronaći. Potom sam kupila obične čizme koje sam preuredila sama za sebe, prema mom ukusu. Ubrzo su me devojke zaustavljale na ulici i pitale gde sam ih kupila – govori Argilisa.

– Odlučujući trenutak je bio kada me prijateljica pitala da li bih i njoj mogla napraviti takve unikatne cipele. Od tada sam ih počela raditi u više komada i tako pokrenula svoj biznis – kazala je Argilisa.

Ova dosetljiva devojka studirala je grafički dizajn, ali njena strast prema hobiju je prevladala. Odlučila je napustiti fakultet kako bi se mogla baviti onim što najviše voli.

– Napustiti fakultet je bila najbolja odluka koju sam donela u svom životu – pojašnjava Argilisa.

Sa njom sada radi i njen mlađi brat koji ujedno i vodi celu kompaniju, a kojoj su dali naziv Babyboo.

– Jako smo dobar tim, a moj brat ima veliku ulogu. Obavlja marketinške poslove i vodi cielu kompaniju – kaže Argilisa.

Trenutno u kompaniji imaju 12 zaposlenih ljudi koji konstantno rade na stilizovanju, dizajnu, marketingu i snimanju. Video, koji su postavili na Fejs, a kojim je predstavljen njihov najnoviji izum, instant grudnjak, pregledan je 15 miliona puta. Argilisa tvrdi da joj je glavni cilj da ojača žene snažnim odevnim komadima.

Izvor: atraktiva.in

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *