(FOTO) NEZAPAMĆENA DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA: Marija Šerifović GAĐALA STOLICOM Viki Miljković!

Marija Šerifović gađala je stolicom Viki Miljković na snimanju zvezda Granda.

Naime, haos je nastao kada je dvoje kandidata, čiji su mentori Jelena Karleuša i Marija Šerifović, dobili jednak broj glasova ostalih članova žirija, nakon čega je usledilo standardno preglasavanje.

Svi članovi žirija su dali svoje glasove, pri čemu su se opredelili za jednog kandidata, osim Viki Miljković koja je izjavila da ne može da se odluči.

Saša Popović je insistirao da folkerka mora da da svoj glas, naročito zato što je odnos glasova ponovo bio ujednačen, ali Viki je odbila da to učini, piše Skandal prenose beogradski mediji.

Usledila je petominutna rasprava, a Miljkovićeva ju je okončala tako što je, ne gledajući u tastere, pritisnula prvi koji joj se našao pod rukom.

To je navodno toliko iznerviralo Šerifovićevu da je zavitlala stolicu na kojoj je sedela prema koleginici, ali, zbog razdaljine koja je bila među njima, nije postojala šansa da pogodi Viki.

Ipak, to je toliko potreslo Miljkovićevu da je napustila studio i vratila se nazad na snimanje tek nakon desetak minuta nakon što se koliko-toliko pribrala.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *