(FOTO) Ovaj policajac je studentkinji uradio nešto NEOPROSTIVO!

Studentkinja Mihaela Surat (22) zadobila je povrede brade i javno poniženje nakon što je snimak njenog hapšenja dospeo na društvene mreže. Ona se bunila što je policija izbacila njenog dečka iz bara zbog tuče i iznervirani policajac ju je brutalno oborio na zemlju.

Incident se dogodio prošle nedelje u Koloradu, ali snimak njenog hapšenja je postao viralan, toliko da je zatvorila profile na društvenim mrežama zbog raznih pretnji.

Ona je sada prvi put stala pred kamere i za emisiju „Good morning, America“ ispričala svoju stranu priče. Ono što je očigledno, jeste ogromna modrica ispod brade na koju je i pala.

– Sve kosti lica su mi nabijene. Bila sam tako ponižena, svi su gledali u mene. Ne mogu da idem na fakultet, a da ne mislim da će me neko napasti i povrediti. Dobijala sam i pretnje smrću – u suzama je govorila Mihaela.

Devojka je bila u baru sa dečkom, koji je isteran zbog tuče i, po njenim rečima, izašla je da ga traži, a da je policija rekla da se obrati obezbeđenju na vratima.

– Videla sam da je moj dečko izbačen i htela sam da vidim šta se dešava. Došlo je do prepirke i jedna stvar je dovela do eskalacije – kaže Mihaela.

Ona je optužena za napad trećeg stepena i opiranje prilikom hapšenja, pa će sledećeg meseca na sud.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *