(FOTO) Ovo je egzekutor škaljarskog klana!

Marjan Vujačić (34) iz podgoričkog naselja Golubovci, za koga se veruje da je 2017. u Vranju likvidirao Jugoslava Cvetanovića po nalogu Luke Bojovića, dovodi se u vezu sa još tri ubistva! Sumnja se da je Vujačić ubio Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji i Veselina Kalezića i Mila Ilića u Crnoj Gori.

Vujačić je uhapšen u Novom Sadu, a osim njega, iza rešetaka se našla i jedna policijska službenica koja mu je izdejstvovala lažni identitet, odnosno ličnu kartu sa tuđim podacima.

– Veruje se da je Vujačić profesionalni ubica kojeg je preko „škaljarskog klana“ angažovao Luka Bojović da osveti smrt svog brata Nikole, kojeg je 2013. u Beogradu likvidirao brat Jugoslava Cvetanovića. On je, međutim, ostavio za sobom neoborivi dokaz koji ga tereti za ovaj zločin. Forenzičari su uspeli da izoluju DNK ubice koji je dve i po godine posle zločina doveo do njegovog hapšenja – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Naš sagovornik navodi da je istraga nastavljena jer se posumnjalo da je Vujačić umešan i u neke druge zločine i da je u saradnji sa drugim zemljama utvrđeno da ga terete za još tri ubistva.

– Ono što je usledilo pokazalo je da u rukama imamo egzekutora jedne kriminalne organizacije. Na teret mu se stavljaju još tri likvidacije, dve u Crnoj Gori i jedna u Holandiji – dodaje naš izvor.

Vujačić je u petak u najvećoj tajnosti saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

– Postoje saznanja da je osumnjičeni egzekutor „škaljarskog klana“ i da je za njihov račun obavljao likvidacije širom Evrope. Njegovim hapšenjem zadat je ozbiljan udarac tom klanu – kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *