(FOTO) Ovo su lica ubica Jelene Marjanović! Da li ih prepoznajete?

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je na današnji dan pre tri godine, 2. aprila 2016. godine.

Do današnjeg dana nije utvrđeno ko su ubice, iako je njen suprug Zoran Marjanović (39) optužen je za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora, ali optužnica još nije potvrđena!

Kako saznajemo, saučesnici i čistači dokaza sa mesta zločina naći će se u dopunjenoj optužnici, a parapsiholog Robert Kajsler, Srbin sa Floride, otkriva njihove foto-robote.

– Jelenin ubica je imao nekoliko pomagača i čistača tragova sa mesta zločina. Na osnovu određenih dokaza iz istrage i mojih vizija, urađeni su njihovi foto-roboti. Čovek sa šiškama i drugi sa pljosnatom glavom (imena poznata redakciji) bili su na mestu zločina. Muškarac sa širokim nozdrvama angažovan je naknadno za čišćenje tragova sa mesta zločina, kao i muškarac sa bradom. Foto-roboti su urađeni po mojim vizijama u kancelariji šerifa u gradu Largo, u američkoj saveznoj državi Florida, gde trenutno živim i pomažem u rešavanju brojnih zločina – kaže za „Alo!“ Robert Kajsler.

On dodaje da su neki političari pomogli da se ceo slučaj zataška.

– U slučaj su umešani i pojedini političari, koji su pomagali osumnjičenima da se sve zataška, a istraga usmeri u pogrešnom pravcu. Urađeni su i njihovi foto-roboti. Spreman sam da ih uskoro obelodanim! Jelena se neposredno pre smrti obratila jednom moćniku za pomoć, ali od toga nije imala vajde. Umesto očekivane zaštite, bila je ostavljena na cedilu! Po mojoj viziji je urađen i njegov foto-robot – kaže naš sagovornik i podseća da su inspektori od početka istrage tvrdili da osoba koja je brutalno usmrtila Jelenu nije mogla sama da zametne tragove zločina.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *