(FOTO) PRVI SNIMAK TIJANE AJFON IZ ZATVORA: U orgijama u vili uz drogu se 30 muškaraca iživljavalo na 3 žene!

Objavljen je video snimak vikendice u kojoj je u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije. Na snimku se vidi da luksuzna vikendica ima i veliki bazen, a u dvorištu su parkirani brojni luksuzni automobili.

Video je nastao nakon hapšenja ljudi na „privatnoj žurki“ na kojoj su se odvijale masovne orgije.

Prema nezvaničnim informacijama organizator ovog skupa bila je upravo poznata starleta Tijana Ajfon koja je ilegalno ušla u BiH.

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Naime do hapšenja je došlo u luksuznoj vikendici koja je u vlasništvu Milisava Tomića kako prenosi Dnevni avaz.

Prema saznanjima Srne, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sve navedene osobe se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svjedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Izvor: Alo

Foto: Dnevni Avaz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *