(FOTO) SKANDAL: Vodoteljku Anu Mihajlovski tuklo obezbeđenje na splavu?!

Voditeljka Ana Mihajlovski dobila je batine prošlog petka na beogradskom splavu „Sindikat“! Ona je sa sestrom i prijateljima došla u ovaj klub na vodi kako bi proslavili rođendan jedne prijateljice, a „noćni provod“ je završila počupane kose i u modricama.

Mihajlovski je na splav stigla dobro raspoložena i popela se na separe da đuska. Potom joj je prišao momak iz obezbeđenja i rekao da mora da siđe sa fotelje i sedne normalno, kao i ostali gosti.

– Kada joj je momak iz obezbeđenja rekao da siđe, Ana mu je odbrusila: „Alo, ne diraj me.“ To ga je iznerviralo, pa ju je uhvatio za kosu i odgurnuo na sto. Prišli su i drugi ljudi iz obezbeđenja i počeli da se raspravljaju sa Mihajlovskom i njenim drugaricama – priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Posle žestoke svađe, Anu su uhvatili za vrat i bacili je na sto. Uhvatili su je oko struka i izbacili sa splava.

Naš sagovornik napominje da voditeljka jeste bila pripita, ali i da je obezbeđenja bilo previše grubo prema njoj.

– Mislim da je ona malo više popila, video sam da cirka pivo, ali nije zaslužila da tako nadrlja. Vukli su je, gurali… Ipak je žensko. Neko iz obezbeđenja je kasnije pričao da ga je Ana nabola štiklom kad su joj prišli i da su zato tako reagovali, ali ja to nisam video – kaže izvor našeg lista.

Ana Mihajlovski je za Informer potvrdila da se dogodio ovaj incident, ali nije želela da otkriva nikakve detalje.

– Apelovala bih na grad Beograd i državu Srbiju da se pozabavi obezbeđenjem koje treba da vodi računa o sigurnosti gostiju u raznim uslužnim lokalima. Iskreno, ovo što se dešava nije ni najmanje naivno – bilo je sve što je voditeljka rekla.

Jedan od suvlasnika pomenutog splava kontaktirao je voditeljku Pinka i izvinio joj se zbog ponašanja svojih zaposlenih. On joj je obećao i da će zajedno pregledati snimak tuče kako bi utvrdili da li je Ana udarila nekog, ali je posle toga prestao da joj se javlja.

Informer je došao i u posed snimaka na kojima se vidi kako je Ana lumpovala na splavu, ali i momenat kad je izbacuju iz lokala. Ceo video ovog skandala biće emitovani u nedelju u emisiji „Pazi, paparaco“ na televiziji Hepi.

Izvor: Informer

Foto: Jutjub

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *