(FOTO) SLOBA U VEZI SA UDATOM ŽENOM: Pogledajte kako izgleda Jelena za kojom je Radanović odlepio!

Otkad se razveo, pevač Slobodan Radanović živi pravim momačkim životom. Bio je s velikim brojem poznatih cica, a na njegovom spisku našle su se pevačice, starlete, manekenke, sve dok se nije pojavila izvesna Jelena, za koju se kasnije ispostavilo da je udata i da ima dete. No, Radanoviću to nije smetalo, pošto se zatreskao kao mladi tetreb!

  • Slobodan je poslednjih šest meseci u ozbiljnoj vezi s izvesnom Jelenom. Jednog dana, kada je njegovo društvo trebalo da se okupi u beogradskom restoranu, on je došao s njom i sve im je objasnio. Otkrio je da su se namerno krili kako bi videli da li će njihova veza opstati, ali imali su i još jedan razlog.

Naime, Radanovićeva devojka je udata i ima dete – ispričao je za VIP izvor koji je otkrio da su ga prijatelji savetovali da što pre raskine sa Jelenom jer mu takva veza nije potrebna.

  • Kada se Radanović poverio drugarima da je njegova devojka udata i da se još nije razvela, svi su bili u šoku. Odmah su ga savetovali da raskine s njom jer mu nije potrebna udata žena koja ima dete. Sloba za raskid nije hteo ni da čuje jer se baš zaljubio, a Jelena mu je obećala da će što pre da se razvede. Međutim, problem je što njen suprug nije tu i ko zna kada će da se vrati jer već neko vreme živi u Španiji – navodi izvor i otkriva da pevaču uopšte ne smeta što ona nije razvedena.
  • Iako su ga svi preklinjali da okonča vezu s udatom ženom, Sloba nije želeo nikoga da sluša. On svaki slobodan trenutak provodi s Jelenom, ali i s njenim detetom. Na početku veze ona je sama dolazila kod njega u stan, ali kako je njihova ljubav bila sve jača, Jelena je svog sina upoznala sa Slobom. Prvo mu je predstavila Slobu kao druga, a posle mu je saopštila da joj je Radanović ipak nešto više od prijatelja, što je maleni lako prihvatio. Posle priznanja sinu da ima dečka, Sloba i Jelena su prestali da se kriju. Išli su po beogradskim restoranima, šetali se gradom, a pre nekoliko dana išli su i u pozorište zajedno – kaže izvor za naš list i tvrdi da njen sin obožava Slobu kao i pevač njega i da mu sa svakog putovanja donese poklon.
  • Slobi je Jelenin sin veoma brzo prirastao za srce i svaki put kada je išao na neki nastup, on bi ga iznenadio poklonom. Pošto su oni nerazdvojni i svuda idu zajedno, Jelena se poverila Slobinom drugu i rekla da ga njen sinčić obožava i da se pevač ponaša prema njemu kao da mu je tata – rekao je izvor za VIP.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *