(FOTO) „VAŽI ZA SVE, OSIM ZA SRBE“ List“Alo!“ došao u posed skandalozne odluke Haradinaja! Da li je ovo jasna poruka da se sprema čistka na Kosovu?

Poznato je da Srbi već godinama trpe razne torture na Kosovu i Metohiji od strane privremenih prištinskih vlasti i albanskog naroda, a najnoviji primer pokazuje se suočavaju sa nećim možda čak i gorim od fizičkog nasilja – dobili su jasnu poruku da za njih nema mesta na Kosovu.

Naime, čitalac „Alo!“, koji je iz bezbednosnih razloga želeo da ostane anoniman, poslao nam je uredbu i objašnjenje šta se dogodi ukoliko Srbi konkurišu za mesto u kosovskoj policiji, koja je pod patronatom lažnih institucija samoproglašenog Kosova.

– Na Kosovu je aktuelan konkurs za policiju. Tokom testiranja, loš je bio prevod sa albanskog na srpski, a Srbima je data samo trećina vremena od onoga koliko je predviđeno u obaveštenju na konkursu. Zbog toga je sve manja prolaznost Srba – priča naš izvor i dodaje:

– Došlo je do pobune svih onih koji ne govore ili loše govore albanski jezik (Goranci, Romi, Srbi, Bugari) i onda je privremena vlada donela odluku da svi koji su imali preko 50 poena (na konkursu je bilo predviđeno 70) zbog loše prolaznosti i prevoda nastave dalje faze testiranja.

Međutim, usledilo je skandalozna uredba i odluka koju je potpisao lično zločinac Ramuš Haradinaj, koji obavlja funkciju premijera u samoproglašenoj kosovskoj vladi.

– Uredbom je izvršena diskriminacija Srba, jer u toj preporuci (11/67, potpisana od strane Haradinaja) stoji: „Odnosi se na sve, sem na Srbe“. Ovim su prekršena pravila iz odredbi ne samo tih privremenih kosovskih institucija, već i međunarodnog prava – dodaje naš čitalac.

Da li je ovo jasna poruka da Srbi nisu poželjni na teritoriji Kosova i Metohije i da im se sprema čistka ukoliko pre toga sami ne požele da odu sa Kosova, na šta su primorani ovakvim bahatim i skandaloznim odlukama vlade samoproglašene i lažne države, jer im je jasno stavljeno do znanja kakvo je stanje stvari.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *