Funkcioner SPS šef masona!

Slobodan Cvetković, funkcioner SPS-a, visoki je starešina masonske lože u Srbiji, otkriva „Alo!”.

Kada čujemo reč „mason“, prva pomisao je da se radi o nečemu mističnom, tajnom, nedostupnom… Pre dvadesetak godina možda je i bilo tako, ali danas masoni imaju svoje sajtove, sve je jasno, ko su, šta su, koja je njihova misija, makar je tako na prvi pogled.

Prema saznanjima našeg lista Slobodan Cvetković, funkcioner Socijalističke partije Srbije i generalni direktor Novosadskog sajma, jedan je od starešina masonske lože u Srbiji, a predstavljao je i Srbiju na jednoj od godišnjih skupština masona istočne Evrope (mesto i država održavanja poznati redakciji).

– Cvetković se na skupštini masona istočne Evrope pojavio u uniformi koju nose veliki majstori. On je u ime lože iz Srbije prisustvovao tom skupu, što dovoljno govori o njegovom položaju u ovom društvu – otkriva naš izvor.

Kako dodaje naš izvor, uslov za napredovanje na lestvici velikih majstora u masonskoj organizaciji je broj novih članova koje je uspeo da uključi u masonsku ložu.

Cvetković je jedan od istaknutijih članova SPS-a u Vojvodini, a kao dobar stručnjak pokazao se u rukovođenju Novosadskom sajmom, gde je ostvario zapažene rezultate.

Sam Cvetković za „Alo!” nije želeo da komentariše naša saznanja. „Nemam komentar”, bilo je sve što nam je poručio nakon molbe da prokomentariše da li je član masonske lože u Srbiji.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *