GAGI ĐOGANI: Imaću seks po ceo dan baš kao i moja Luna!

Učesnici treće sezone rijalitija „Zadruga“, koja zvanično startuje 6. septembra, podvrgli su se lekarskom pregledu nekoliko dana uoči useljenja u velelepni Imaginarijum.

Po samom dolasku na pregled najviše pažnje privukao je otac pobednice druge sezone rijalitija Lune Đogani Gagi Đogani, koji je otkrio da će na imanju imati seks po ceo dan, kao što to u više navrata činila njegova naslednica!

Naime, denser se kao zapeta puška spremio za takmičenje u najgledanijem rijalitiju, pa nema sumnje da publika od Gagija svašta može da očekuje.

„U rijaliti ulazim raspoložen i dobro sam se pripremao zasve što me unutra čeka. Ne bežim od ljubavi ako mi se tamo bude dogodije sastavna stvar svake ljubavi. Ulazim sa parolom „nikad ne reci nikad“, a drago mi je da me je Luna čak i u tome podržala! Ona zna kako je unutra i ona se susretala i sa ljubavlju i sa odnosima koji se izrode iz ljubavi. Rekla mi je da tamo budem onakav kakav sam i privatno i da se slobodno ponašam. Inače sam u više navrata pričao o tome kako imam kratak fitilj, pa mi je ćerka nekoliko puta na to skrenula pažnju. Rekla mi je da tamo moram dobro da se kontrolišem i da nikako ne nasedam na provokacije jer se tamo svi trude da drugog takmičara maksimalno isprovociraju da bi bio diskvalifikovan“, rekao je Gagi.

Izvor:Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *