Gastozova devojka nasrnula na voditeljku Hepi TV: KURVO, ČEKAM TE POSLE EMISIJE!

Devojka učesnika „Parova“ Nenada Marinkovića Gastoza Naida Gadžo upala je pre dva dana u studio Hepi televizije urlajući na sav glas, a zatim napala voditeljku Ružicu Veljković iznoseći niz uvreda na njen račun, dok su prisutni uspeli da spreče fizički obračun.

Navodni raskid Gastoza i Naide izazvao je brojne polemike i, dok su neki učesnici „Parova“ spekulisali da je sve izrežirano, Nenadovoj izabranici je očigledno svega dosta, pa je vidno besna i izrevoltirana uletela na Hepi televiziju preteći voditeljki i proklinjući rijaliti-igrače.

– Ti, klošarko jedna, tebe čekam posle emisije! Posle emisije, ku*vo – urlala je Naida.

Gastozova izabranica je upravo njega okrivila za sve što se desilo i, dok ju je on molio da izađe iz studija, ona je nastavljala sa uvredama i vriskom.

– Nenade, advokat je ovde. Ne interesuje me! Ovo si ti napravio! Ja glumim, je l? Znate kad ću vam ući? Nikad više!

Naidi je zatim potpuno pukao film te je pokušala fizički da nasrne na Ružicu, a tuču su sprečili prisutni koji su je zadržavali dok je ona bacala stvari sa stola.

– Puši ku*ac! Igraš se sa tuđim životima, ku*vo – vikala je Naida koliko je grlo nosi.

Veljkovićka je tokom celog skandala pokušavala da ostane smirena, sedeći na svom mestu, pa je poručila:

– Ovo je bilo ekskluzivno uključenje Naide, nastavljamo sa rijalitijem.

Gastoz nije opravdao postupke svoje devojke, već je otkrio da Ružica i on imaju jako dobar odnos.

– Voleo bih da se ova farsa već jednom završi. Ne želim da ona svojim Instagramom provocira novinare i učesnike. Kad bi se cela ta situacija smirila, i ja i ona bi bili u redu, ni njeni roditelji se ne bi ljutili. Ne opravdavam to što se desilo. Ružica je super lik i ja nju gotivim – zaključio je Nenad.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *