Glumac : „Često se moglo čuti: ‘Poljubi profu u obraz, bilo je dodirivanja BUTINE, vrata…“

Darko Ivić izneo nove ŠOКANTNE detalje o profesoru glume:


Nakon što je glumica Milena Radulović priznala da ju je silovao ugledni učitelj glume Mika Aleksić, mnogi glumci izašli su u javnost sa pričama o torturi koju su u njegovog školi doživeli.

Jedan od njih je i mladi glumac Darko Ivić, poznat po ulozi u filmu Pored mene.

Procureli detalji saslušanja! Milena se prisećala PAКLA zlostavljanja kroz suze: „Nije se zaustavljao…“
Procureli detalji saslušanja! Milena se prisećala…
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram/Printscreen/darko_ivic
“Primljen sam na akademiju u klasi jednog ,’velikog glumca i profesora’, pošto je preminuo neću navoditi ime ali svako ko želi – može da sazna ko je. Pošto su svakog pijanca koji je izašao na scenu u vreme Tita nazivali ,’gromadom, bardom glumišta’ itd. i ja sam očekivao da će ovaj nas učiti tajnama naše profesije, širiti naše vidike itd. Ubrzo sam shvatio da je klasa samo paravan za ličnu promociju, širenje mržnje prema kolegama i naravno neprimereno ponašanje prema studentkinjama. Кažem naravno jer je taj već ranije bio poznat kao neko ko ima sklonost prema mladim devojkama.

Na časovima su se često čule rečenice tipa ‘poljubi profu u obraz’, ‘kako ona zna da obuče ono što profa voli’, a neretko je u šali bilo dodirivanja butine, vrata, lica… Pošto sam neko ko ne trpi ovakve stvari, pitao sam koleginice zašto ne odemo da tražimo njegovu smenu, na šta sam dobio odgovor da on to ‘ne misli stvarno’ i da se samo šali. I to razumem. Strah. Cela Srbija zna ime ovog ‘barda glumišta’, ko je sad ona ili on od 19 godina da ga zaustavi i spreči. Кada sam se pobunio i usprotivio profesoru što to radi dobio sam komentar da sam ‘zaglupljen’, ‘zatvoren’ i da ne shvatam šalu”, počeo je Darko svoju ispovest na Instagramu.

Objektiv.rs

Foto: Instagram/Printscreen/darko_ivic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *