GLUMICA I DOKTOR IMALI BURNU VEZU: „Kretenu doktorski, napravio si mi šljivu na oku!“

Srđan Cvetanovic (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, nakon svae je pucao u glavu svojoj verenici, glumici Ivani Panzalović (30), a potom je iz istog pištolja presudio sebi.

Porodična drama i veza prepuna snažnih emocija završila se juče oko 4.30 u stanu u ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem su živeli. Kako saznajemo, neposredno pre tragedije, oko dva sata iza ponoći počela je rasprava, a kada je ona kulminirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć.

Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Sran po stanu juri s nožem i da hoće da je zakolje! Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao oroz pištolja koji je nasledio od oca!

– U jednom trenutku je rekao: „Kada nisi moja, neceš biti ničija!“ Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – kaže naš izvor.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava drži za glavu. Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen da bi je usmrtio Ivanu je okrznuo po čelu i ona je prevezena na VMA, gde je zbrinuta. Tokom policijskog uviaja pronađene su krhotine čaša, pepeljara, tanjira i ventilatora koji je izbačen kroz prozor, dok je sam stan ličio na bojno polje.

– Preleminarni rezultati istrage ukazuju da je do porodične drame došlo usled ljubomore. Sran je bio nesiguran i svaki Ivanin kontakt s drugim muškarcem je doživljavao kao pretnju. Za sada postoje samo indicije da je u njihovoj vezi bilo i fizičkog nasilja, koje nije bilo prijavljeno, a te informacije se proveravaju – objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, inspektori će uzeti izjavu od Panzalovićeve, kao i od njihovih poznanika i komšija iz zgrade.

– Dalja istraga treba da utvrdi šta je dovelo do tragedije, a dosadašnja, prema tragovima pronađenim u stanu, ukazuje na pokušaj ubistva i samoubistvo – ispričao je naš sagovornik.

S druge strane, komšije iz njihove zgrade objašnjavaju da im je veza bila veoma čudna.

– Pre oko mesec dana uveče mi je galama u ulazu privukla pažnju i tada sam ugledala usplahirenu Ivanu u tangama i majici kako pokušava da izađe iz zgrade dok je Sran s druge
strane držao vrata. Ona mu je vikala: „Kretenu doktorski, napravio si mi šljivu na oku!“.

Srđan se hvalio veridbom, a onda je pokušao da ubije Ivanu

Pitala sam je da li joj je potrebna pomoć, na šta je odgovorila negativno, i nastavila je da
viče na njega da je pusti da izae. Rekla sam joj da ima drugi izlaz i ona je odmah otrčala kroz njega, dok je Sran otišao ka parkingu. U tom trenutku sam shvatila da je ona bila besna i njega jurila – rekla je njihova komšinica.

Druga komšinica je rekla da je čula da je Ivana pre dve nedelje nakon burne svae izgrebala Sranov automobil.

Srđanovi prijatelji objašnjavaju da je brak sa Ivanom, sa kojom se verio u aprilu ove godine, trebalo da mu bude treći.

– Srđan se pre petnaest godina razveo od prve žene Tanje, koja je profesorka, a s kojom ima trojke. Dve čerkice i sin su tada imali po sedam godina. Nakon toga je bio oženjen medicinskom sestrom Marijom, koja je brinula o njegovom ocu. S Marijom se razveo nakon što je prilikom operacije upoznao Ivanu. On joj je tad ugrađivao silikone i rodila se velika ljubav, nakon čega je ostavio Mariju nakon tri godine braka. Srđan je živeo momačkim životom u velikom stilu, pa je počeo malo više da konzumira alkohol. Ako se tome dodaju lepe žene, na koje nije bio imun, kod njega se stvorila zbrka. Takav način života je probudio sumnju da i Ivana slično tako živi, te su se često svađali – rekao je jedan Srđanov prijatelj.

Izvor: Alo

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *