GLUMICA KOJA JE IZBEGLA TORTURU: U Mikinoj školi zadržala se samo jedan dan, evo i zašto!

Mnoge naše javne ličnosti, a posebno glumce, šokirala je ispovest mlade glumice Milene Radulović u kojoj je priznala da ju je učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić, silovao. Nakon Milenine optužbe oglasila se i Iva Ilinčić koja je Aleksića takođe optužila za seksualno uznemiravanje, a njega su nadležnim organima prijavile još mnoge devojke, za slične nedozvoljene radnje.

Glumica Milica Milša krenula je na časove Miroslava Mike Aleksića dok je još predavao u prostorijama Radio Beograda, a tamo se, upravo zbog njegovih metoda i načina rada, zadržala samo jedan dan, prenosi Objektiv.

“Podržavam žrtve uvek i podržavam i Milenu i Ivu i sve devojke. Neka idu do kraja, one su tako hrabre. Ja sam bila samo jedan dan kod njega u školi, na jednom času.  Meni se nije dopao taj jedan čas i ja sam to otvoreno i rekla pred svom tom decom tamo i pred njim. Više nikada nisam došla. Rekla sam da mi se ne dopada i pred njim, i to zašto je takav prema toj deci. To je bilo u Radio Beogradu, ja sam bila tinejdžer,  i desilo mi se to da sam čekala lift, sa ostalim nekim ljudima, odraslim. Bio je i on i rekao mi je da lift nije za mene. Ja sam pomislila da je možda prepun lift i da bih možda trebalo da sačekam drugi zbog težine i toga, međutim on je rekao da taj lift nije za mene, da je to za njih, a da ja moram da idem peške. I ja sam na to rekla: ” Ne, ako je lift za vas, onda je i za mene, ja se ne razlikujem od vas” i ušla  u lift. Došla sam gore, na čas. Tamo, na času, gledala sam sve to i nije mi se dopalo, ni takva atmosfera ni takvo ophođenje, apriori autoriteta prema nekome… Ja tako nisam vaspitana, ja to ne prihvatam i lepo sam tako i rekla. Zašto da se tako ponaša prema njima, pa oni nisu ništa krivi. Prosto, nije mi prijalo. Ti metodi meni nisu prijali i nikada više nisam otišla. Naravno, nikome ne pada na pamet da se tako nešto može desiti, međutim to se dešava u svim sferama pa i u školama glume. Nažalost, to je realnost protiv koje treba da se bori”, kaže Milša za Objektiv.rs.

Milica je za ovaj portal otkrila i da se srela sa Aleksićem mnogo godina kasnije, kao i šta joj je tada rekao.

“Sreli smo se posle dosta godina, na Festivalu u Herceg Novom gde sam imala svoj film i on mi je rekao: ‘Ja sam znao da ćeš ti da uspeš, ti si bila takav karakter, odmah sam to znao’”.

Foto: Printscreen Instagram/milicamilsaisakovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *