Glumica stigla u Palatu pravde u pratnji oca i 2 advokata

IVA ILINČIĆ U TUŽILAŠTVU DAJE ISКAZ U SLUČAJU MIКE ALEКSIĆA

Mlada glumica Iva Ilinčić, koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, danas daje iskaz u Višem sudu u Beogradu.


Glumica je oko 9 sati u Palatu pravde stigla u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića, kao i svog oca Srđana Ilinčića.

IVA ILINČIĆ foto: Ana Paunković

Nakon što je glumica ušla da da iskaz, njen otac napustio je Palatu pravde.

U Palatu pravde prvi je došao advokat Mike Aleksića Zoran Jakovljević koji je rekao da narod ne treba da sudi njegovom klijentu pre suda.

  • Nemojte sprovoditi istragu u medijima i ne prenagljujte sa zaključcima. Sačekajte da se istraga sprovede pa kad budete čuli šta odbrana ima da kaže onda izvodite zaključke. Nemojte suditi pre svakog suđenja – kazao je Jakovljević.

Podsetimo, tužilaštvo je od juče počelo da uzima izjave od oštećenih, a glumica Milena Radulović podnela je u sredu zvaničan iskaz Višem sudu u Beogradu. U narednom period to bi trebalo da uradi još devojaka koje su Aleksića optužile za seksualno zlostavljanje.

Prema nezvaničnim informacijama, sledeće nedelje bi trebalo još 4 devojke da daju izjavu.

Milena Radulović, saslušanje

Aleksić je uhapšen zbog sumnje da je od 2008. pa do 2020. godine u prostorijama svoje škole seksualno napastvovao tada maloletnu glumicu Milenu Radulović i još pet svojih učenica.

Za sada mu se na teret stavlja osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

(Кurir.rs, M.К.)

NASLOVNA SLIKA FOTO: ANA PAUNКOVIĆ


(КURIR TV)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *