GOCA LAZAREVIĆ: Pola godine sam plakala kad me Zahar ostavio!

Goca Lazarević priznaje da joj je najtraumatičniji period bio kad se razvela od Milutina Popovića Zahara.

Pevačica i kompozitor u braku su bili skoro deceniju i po, nakon čega su se sudski rastali i prekinuli svaki kontakt. Ona se s decom preselila u nedovršenu kuću, a kako je ispričala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od razvoda i preboli Zahara.

– Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom – rekla je u emisiji „Iz profila“ pevačica, koja se od Zahara razvela pre 28 godina.

Pre udaje za poznatog kompozitora, Lazarevićka je maštala da završi fakultet i zaposli se u nekoj od državnih firmi, a estrada joj tada nije bila zanimljiva. Rano je ostala bez majke, pa je morala vrlo mlada da se osamostali.

– Mama mi je poginula kad sam imala desetak godina, poslednji put sam je videla kad sam imala osam godina. Otišla je u Nemačku da radi, a kad je posle dve godine htela da se vrati kod mene i brata, nastradala je u saobraćajnoj nesreći kod Zagreba. To je bio strašan momenat, život mi se skoz okrenuo. Moj otac je često menjao žene, ne znam ni sama koliko sam maćeha imala. Nisu bile loše prema meni, ali ja nisam htela da živim u takvoj porodici, pa sam na sve načine htela da se sklonim iz Gornjeg Milanovca. Zato sam odabrala srednju školu koja je jedino postojala u Beogradu – priča pevačica i nastavlja:

– Najpre sam stanovala u Zemun polju kod rodbine moje tadašnje maćehe. Tamo sam izdržala svega 15 dana jer sam neprestano dobijala batine od sina te žene kod koje sam stanovala. Toliko me tukao da više nisam mogla da ga trpim, pa sam ga jednog dana tako prebila da su me oni zamolili da napustim kuću – prisetila se Goca svog odrastanja.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *