Goca Tržan progovorila prvi put o PROBLEMIMA koje ima sa ćerkom!

Pevačica je odlučila da otkrije šta joj je na srcu, a tiče se njene Lene, koja će uskoro napuniti 11 godina i počela je da zadaje glavobolje majci svojim ponašanjem.

„Moj muž i ja Leni ne dozvoljavamo sve, niti joj zabranjujemo sve. Meni kao majci najteže pada psihološki momenat kod ženske dece u pubertetu, kad ona moraju „da ubiju majku“, odnosno da je pobede. Devojčice u toj fazi se sa majkama bore, a tate su im najvažnije osobe, sa njima se odlično razumeju“, započela je Goca Tržan, koja je naslednicu dobila u prethodnom braku sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem.

„Počela je da prevrće očima kad joj nešto govorim, ume i da se brecne. Koliko god mi to smetalo, jasno mi je da ona vrlo često ne može da kontroliše emocije, pa se trudim da joj objasnim da je nedopustivo da se tako ponaša. Njoj smeta i što sam stroga, a ja sam sigurna da će mi jednog dana zahvaljivati što sam bila takva“, dodala je pevačica.

„Pitam je da li joj se nešto sviđa, njen odgovor je obično ne. Tako je kad zajedno idemo u kupovinu, a kad odem sama i nešto joj odaberem, njoj je sve to super, i onda mene to izluđuje“, iskrena je bila Goca, koja se nada da se neće mnogo nervirati kada Lena uđe u pubertet.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *