Goran se obesio u Leskovcu, nekoliko sati pošto se verio i devojku okitio zlatom!

Foto: printscreen društvene mreže

MISTERIOZNO SAMOUBISTVO

TAJNU ODNEO U GROB

Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, samo nekoliko sati nakon što je verio devojku, u ponedeljak uveče nađen je mrtav u sobu jednog leskovačkog hotela a sumnja se da se obesio kaišem!

U leskovačkoj policiji potvrdili su da je Goran S. nađen mrtav u tuš kabini hotelske sobe na periferiji grada. Goran S. i njegova verenica su prethodno iznajmili sobu, jer je on navodno planirao da se malo odmore pre nego što krenu ka Beogradu, gde poslednjih nekoliko godina živi i radi.

Prijavili su se na recepciji, Goran S. se legitimisao ličnom kartom. Nakon što su ušli u sobu, Goran je verenicu poslao do automobila parkiiranog ispred hotela, da mu donesec neke stvari. Devojka je izašla, i dok je bila odsutna Goran S. je ušao u kupatilo i obesio se o svoj kaiš. Kada se vratila u sobu, verenica je otvorila vrata kupatila i zatekla jeziv prizor.

Čovek sa kojim je planirala budućnost, nije davao znake života. Odmah su pozvani policija i Hitna pomoć, koja je nažalost samo konstatovala smrt mladog čoveka.

Goran S. godinama je živeo i radio u Beogradu, a u Negosavlje je došao prošlog petka sa devojkom sa kojom je planirao venčanje. U Beogradu je radio preduzimačke poslove, a poslednjih nekoliko dana je odlučio da iskoristi za odmor u rodnom kraju. Na dan tragedije je sa roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu, gde je buduća snaja od svekra i svekrve dobila na poklon zlatni nakit. U sredu je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorili pred put u Beograd – pričaju meštani Negosavlja.

Goran S. sahranejn je popodne na lokalnom groblju u Negosavlju, gde je proveo detiljnstvo i u kome žive njegovi roditelji.

Zašto je odlučio da sebi oduzme život, međutim i dalje je misterija za one koji su ga poznavali.

– To je samo on znao i tu tajnu je sa sobom odneo u grob – kaže rođak Gorana S.

Kurir.rs

Foto printscreen/Facebook

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *