GORE TIRANA, DRAČ, SKADAR: Masovni protesti u Albaniji, dali rok vlastima do 16 sati, organizatorima prete da će LETETI GLAVE!

Hiljade studenata i učenika i danas su izašli na ulice u više albanskih gradova protestujući protiv visokih školarina i loših uslova učenja i studiranja

Njima su se danas pridružili i profesori, izveštavaju albanski elektronski mediji, koji tvrde da su danas počele pretnje organizatorima protesta da će trpeti posledice ukoliko se ne sklone sa ulica.

Protesti se održavaju u Tirani, Draču, Skadru…

Protesti u Tirani, navodi se, dostigli su svoj vrhunac, a na ulicama je hiljade mladih u broju koji, kako se navodi, nije i ne može da okupi nijedna politička opcija.

Oni stoje ispred Ministarstva prosvete u znak protesta protiv povećanih školarina. Vladi su dali ultimatum da danas do 16 sati smanji te troškove ili će u protivnom protesti biti radikalizovani.

Izvor: Alo

2 thoughts on “GORE TIRANA, DRAČ, SKADAR: Masovni protesti u Albaniji, dali rok vlastima do 16 sati, organizatorima prete da će LETETI GLAVE!

  • 16. децембра 2018. at 05:28
    Permalink

    Došli studenti kod drogira og predsednika Rame da mu skinu patike i baca u Drim a možda mu i glavu bace sa patikama jer mu je prepuna bele droge.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *