GOTOVA STVAR: Obnavlja se Jugoslavija, evo KO će biti PREDSEDNIK!

Plasman fudbalske reprezentacije Hrvatske u finale Svetskog prvenstva bio je okidač za ideju o obnovi nekadašnje zajedničke države južnih Slovena – Jugoslavije, ekskluzivno saznaje „Alo!“!

Naime, nakon što je Novak Đoković javno podržao hrvatske fudbalere, a na šta su podrškom njemu odgovorili reprezentativci „vatrenih“, pa čaki predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, dogovoreno je da se najozbiljnije poradi na ponovnom osnivanju Jugoslavije, otkrivaju za „Alo!“ izvori iz vrha Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore!

– Ljubav ne da cveta, već prska na sve strane! Zato smo odlučili daiskoristimo taj trenutak i ponovo osnujemo Jugu, a za prvog predsednika nove države postavimo Novaka Đokovića, koji je vezivno tkivo te ljubavi. Verujemo da će zajednička država opstati makar koliko i njegove poruke podrške svima sa ovih prostora. A ako je Srbin mogao da pošalje ljubav Hrvatima, a potom i Hrvati Srbinu, onda je jasno da je ovo genijalna ideja. Još samo da nađemo neki način da se više ne mlatimo i ne prozivamo i – na konju smo – otkriva jedan od naših izvor.

Međutim, redakcija Alo je na kraju naglasila da je ova vest izmišljena i da služi samo za zabavu u redovnoj nedeljnoj rubrici ovog dnevnog lista.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *