GURNUO MI JE RUKU POD SUKNJU: Snežana svedoči protiv Jutke!

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki nastavlja se danas u Osnovnom sudu u Kruševcu, a očekuje se da kao svedoci budu saslušane Snežana Bojić, Daniela Vukajlović i Bojana Miletić Marinković.

Na suđenje je stigao i lider radikala Vojislav Šešelj, a naš reporter prenosi da je odmah po dolasku vređao Stašu Žujović iz „Žena u crnom“, koja je rekla da je ne zanima šta govori „ratni zločinac“. Radikal joj se obratio sa: Staša, kako si ružna!

Žene koje pružaju podršku žrtvama bivšeg predsednika Brusa stoje ispred suda sa transparentima.

U sud je stigla i Marija Lukić.

Kako saznajemo, Jutkin advokat tražio je izuzeće sudije, zbog čega je napravljena pauza na suđenju, dok predsednik suda nije doneo odluku i odbio ovaj zahtev.

Naime, Jutkina odbrana je tražila izuzeće, jer je sudija dozvolio Borivoju Boroviću da nastavi ispitivanje svedoka Snežane Bojić, a koja je govorila kako je svojevremeno Milutin Jeličić Jutka nju seksualno uznemiravao. Kad je Snežana Bojić rekla da joj je Jeličić gurnuo ruku pod suknju, Jelićićev advokat je skočio i rekao da to što priča nema veze sa slučajem Marije Lukić.

Kad je sudija dozvolio nastavak ispitivanja, Jeličićev advokat je zatražio njegovo izuzeće.

Kada je sud to odbio, odbrana je zatražila izuzeće i predsednika suda.

  • Ovo je opstrukcija slučaja i ne dešava se prvi put – kaže Borović, advokat Marije Lukić.

Podsetimo, pored Marije Lukić, Jelića je za polno uznemiravanje prijavilo još šest žena, ali su neke u međuvremenu odustale od toga, a za neke je tužilac procenio da nema dovoljno dokaza. Snežana Bojić je prva koja je posle Marije Lukić javno progovorila o strahotama kroz koje je prošla.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *