HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA

LUDNICA NA SUĐENJU ZA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Delibašić tražio ženu, Bojanić ima novi identitet!

Miloš Delibašić, jedan od optuženih sa stvaranje kriminalne grupe koja je optužena za ubistvo rođenog brata Luke Bojovića, Nikole, u centru Beograda u aprilu 2013. godine, kao i likvidaciju Miloša Vidakovića u julu iste godine u Budvi, rekao je danas na početku ponovljenog suđenja veću Specijalnog suda da počinje štrajk glađu.

Srpski telegraf

Miloš Delibašić

– Hteo sam da vam kažem, ja ću da započnem štrajk glađu – rekao je Delibašić, koji je posle nešto više od mesec dana na slobodi, nedavno odlukom Apelacionog suda vraćen u pritvor.

On je rekao i da je o svom slučaju obavestio Ujedinjene nacije, tvrdeći da su ga iz te organizacije već kontaktirali.

Delibašić: Je l’ može žena da uđe, da je gledam?

– Zasnovao sam vanbračnu zajednicu. Ranije je bilo nekih problema, sada je opet tu, živimo zajedno – rekao je Delibašić i zamolio da sud dopusti njegovoj supruzi Mirjani Đerić, koja je na spisku svedoka, da sedi u publici.

– Ona će se pozvati na pravo da ne svedoči. Je l može da uđe, da je gledam? – pitao je Delibašić.

Optuženi Bojanić, otkrio je da sada ima drugi identitet.

– Oženio sam se i uzeo ženino prezime, sada je moje prezime Maletić. Dobio sam još jedno dete – rekao je optuženi Goran Maletić, koji se ranije prezivao Bojanić.

Podsetimo, prvom presudom, on je bio oslobođen optužbi, ali je ta presuda ukinuta i postupak vraćen na početak.

Ponovljeno suđenje optuženima koje je počelo danas iznošenjem ličnih podataka okrivljenih, u kojima su dvojica otkrila da su osnovala bračnu, odnosno vanbračnu zajednicu, a jedan je promenio prezime.

MUP Srbjie

Saša Cvetanović

„Pit Bul psihički loše“

Branilac Saše Cvetanovića, zvanog Pit Bul, Mila Janković obavestila je sud da je njen klijent psihički loše i da nije mogao da uspostavi komunikaciju sa njom.

Posle iznošenja ličnih podataka, Delibašić, Cvetanović i Maletić, izjavili su da nisu krivi, dok je Miloš Vojnović koji je sa tužilaštvom sklopio sporazum o svedočenju rekao da je kriv.

Podsetimo, i tokom prvog suđenja Vojnović je priznao izvršenje krivičnih dela i detaljno objasnio ulogu svakog optuženog.

Prvo suđenje optuženima pratile su žestoke rasprave i teške reči koje su razmenjivali bivši prijatelji – Miloš Delibašić i Miloš Vojnović, a ista atmosfera u sudnici je nastavljena i sada.

Podsetimo, na optuženičkoj klupi su Miloš Delibašić, Saša Cvetanović, Goran Bojanić i Miloš Vojnović, dok su Slaviša Novaković i Ratko Koljenšić u bekstvu.

Kako se ne bi dogodio incident između njih dvojice stajao je u svakom trenutku veliki broj zatvorskih stražara.

U svom izlaganju Delibašić je Vojnovića optužio da je lažno svedočio, a Vojnović predložio sudu da Delibašića psihijatrijski veštače.

– Nikada se neću veštačiti – dobacio je Delibašić.

– Ja samo hoću da se vidi da li je inteligentan, preinteligentan, sklon manipulacijama – rekao je Vojnović.

IZVOR: Republika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *