HAPŠENJE PO CRVENOJ INTERPOLOVOJ POTERNICI: Srpska policija reagovala na granici! Opasna kriminalka pala posle BEKSTVA IZ ZATVORA!

Margaretu Hadžić jutros je uhapsila srpska granična policija po crvenoj poternici Interpola koju je za njom raspisala Bosna i Hercegovina nakon bega iz Kazneno-popravnog zatvora u Tuzli.

Naime, Hadžić se nalazila na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne zbog organiziranja kriminalne grupe koja se bavila prodajom narkotika, a nakon što je izašla na dopust iz zatvora više se nije vratila na izdržavanje zatvorske kazne.

Zbog toga je za njom raspisana Interpolova crvena poternica po kojoj je jutros i uhapšena na granici između Bosne i Hecegovine i Srbije.

Kako nezvanično saznajemo, Hadžić se trenutno nalazi u Srbiji, a sada sledi redovni postupak ekstradicije preko Ministarstva pravde BiH.

Margareta Hadžić zvana Marga, kozmetičarka iz Tuzle, najpoznatija je predvodnica kriminalnih grupa koje su se uglavnom bavile prodajom narkotika.

Posljednji put je osuđena 2016. na trogodišnju kaznu zatvora, jer je s Ružicom Babić i Almirom Hamzom organizirala grupu koja se bavila prodajom kokaina.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *