Haris Džinović umalo sinoć nije odustao od koncerta u Sava Centru

Poznati folk pevač nastupio je pred punom dvoranom, a u publici se našla i Melina Džinović, dok su se svi pitali gde su njihova deca.

– Hvala lepo, dobro veče Beograde! Ovo su uvek bili nostalgični koncerti. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Pevaću i nove pesme, ako se usudim i ako budete raspoloženi da to čujete. Za početak jedna dobra i stara pesma – rekao je Haris Džinović, otvorivši veče sa hitom „Ostariću, neću znati“, a usledili su i ostali, poput „Pariske kapije“, „Ako možeš ti“ i drugih.

Podigao je ceo „Sava Centar“ na noge, a pred koncert otkrio je da mu žena pomaže oko garderobe, ali i da ume da se lepo obuče bez konsultacije sa njom.

– Valjda sam i pre nje znao da se obučem kako valja. Niste me valjda nekad videli golog – našalio se Haris, dok je njegova supruga Melina Džinović otkrila da je on imao zdravstvenih problema u toku dana, što publika nije mogla da primeti.

– Razboleo se, ali je sada već bolje. Umesto na tenisu, dan je proveo kod lekara. Izdržaće on, ne brinem se – rekla je, dodavši da je ceo koncert posvetio njoj

Mnogi su se pitali zašto deca nisu sa njima, da bi iznenadila odgovorom.

– Na koncertu jesu naša deca, ali sam ih sklonila na tajno mesto. Kako imaju samo 13 i 14 godina, ne želim da ih izlažem javnosti – jasna je bila Melina.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *