Hladnokrvno je pobio Kazimiroviće, a od slika s njegovog profila NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

OVO JE ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA: Hladnokrvno je pobio Kazimiroviće, a od slika s njegovog profila NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

OVO JE ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA:

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba – pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEEN FACEBOOK, PRIVATNA ARHIVA

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

NE PROPUSTITE

UŽASNI DETALJI ISTRAGE MASAKRA U JABUKOVCU: Ubice overile žrtve, pa uradile jednu ČUDNU STVAR

NEZAPAMĆENI ZLOČIN U JABUKOVCU I DALJE MISTERIJA! POLICIJA DANONOĆNO OBILAZI UKLETO SELO: Rajino imanje pročešljali uzduž i popreko, ispituju i meštane iz susednih sela

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Ubicama promakle 2 torbe s 10.000 evra, znali gde da traže Rajin GLAVNI ŠTEK!

NOVI ŠOK DETALJI ISTRAGE MASAKRA U UKLETOM SELU: Svi meštani Jabukovca na poligrafu! Uhapšenom komšiji spomenuli sačmaru koju su pronašli na njegovom imanju, a on im odgovorio OVO

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

(Kurir.rs/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *