HOROR NA KANAREVOM BRDU; Baka Anka živa izgorela dok je dozivala u pomoć!

Slabo pokretna Anka M. (84) iz Beograda izgubila je život u požaru koji je buknuo u njenom stanu na Kanarevom brdu, gde je živela sa bivšim suprugom. Požar je izbio u ponedeljak oko 2.40 u ulici Srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u opštini Rakovica. Kako smo saznali, vatrogasce je pozvao komšija koji je čuo jaukanje i dozivanje u pomoć.

– Čulo se pucketanje i vikanje, međutim, mnogi nisu ništa posumnjali jer se često čula vika iz njihovog stana. Anka i Vlastimir, koji je mlađi od nje dvadesetak godina, razvedeni su, ali su i dalje živeli u istom stanu. On se bavio sekundarnim sirovinama i dovlačio ih je u stan. Prostorija je bila puna konzervi, sirovina i ostataka bicikla – ispričao je komšija, dodavši da je Vlastimir ranije bio prvak Srbije u biciklizmu i da je bio član Partizana.

Prema komšijinim rečima, Anka M. je bila slabo pokretna jer je imala problema sa kukovima.

– Anka se nije ni kretala, zato je verovatno i poginula u požaru. Imala je problema sa kukovima, a skoro je imala i povredu. Ona i Vlastimir su živeli dobro, međutim, poslednjih šest-sedam godina on ju je maltretirao, a sada su i razvedeni. Često su se svađali i čula se vika iz njihovog stana. Kada je izbio požar, bukvalno su se čule limenke kako pucaju iz sobe – rekao je komšija.

Prema nezvaničnim informacijama, Vlastimir se otkako je izbio požar nije pojavljivao u zgradi na Kanarevom brdu, zbog čega se sumnja da ga je upravo on podmetnuo, a policija traga za njim.

– On se otkako je izbio požar nije vraćao. Anka je dozivala i njega i pomoć dok je goreo stan. Vlastimir je bio čudan, ponekad je spavao u hodniku. U stanu su bile gomile đubreta – pričaju stanari.

Kako smo saznali, jedan deo stana je u potpunosti izgoreo, dok je drugi deo bio gotovo netaknut. Nije poznato kako je izbio požar, ali postoji sumnja da je vatra buknula blizu kreveta nesrećne Anke.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *