HOROR NA KOSOVU: Katarinu izbo nožem 17 puta dok je držala bebu!

Milan T. (25) iz Gornje Gušterice kod Lipljana na Kosovu uhapšen je zbog sumnje da je 22-godišnju suprugu Katarinu 17 puta ubo nožem, i to dok je ona držala njihovu bebu.

Nesrećna žena je s teškim povredama prebačena u bolnicu u Kragujevcu, dok je Milanu određen pritvor do 48 sati.

Stravičnom porodičnom nasilju prethodila je svađa između mladog bračnog para, koji ima dvoje maloletne dece.

– Milan je u naletu besa dograbio nož i počeo da ubada ženu, koja je u naručju imala bebu. Naneo joj je ubode po celom telu. Nakon što je ostavio teško povređenu suprugu, pobegao je iz porodične kuće u Gušterici. Međutim, policija ga je ubrzo locirala u susednom selu i uhapsila – navodi izvor iz istrage.

On objašnjava da je Katarina čudom preživela napad i da je smogla snage da dozove pomoć.

– Iako je bila bukvalno iskasapljena, ostala je svesna. Puzala je iz kuće do dvorišta, gde su je svu krvavu zatekli rođaci i komšije, koje su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Inače, iz njihovog doma se često mogla čuti svađa i dreka – dodao je sagovornik.

Katarina T. je s teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac.

– Ona je posle reanimacije u našem Kliničko-bolničkom centru otpremljena za Kragujevac u svesnom stanju. Imala je 15 uboda po rukama, kao i dva u grudnom košu. Ubodi na grudima su bili na centimetar od srca, povređeni su joj krvni sudovi i nervi. Po prijemu u našu bolnicu bila je veoma dehidrirala, ali se nekako držala u svesnom stanju – kaže za Kurir direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović.

U kragujevačkom Kliničkom centru potvrđeno je da je povređena devojka primljena u njihovu ustanovu.

– Pacijent je primljen s višestrukim povredama. U veoma zahtevnoj i teškoj operaciji učestvovalo je nekoliko hirurga – grudni, kardiovaskularni i ortoped. Ona se trenutno nalazi u stabilnom stanju, ali je nezahvalno prognozirati dalji oporavak. Sada je stabilno i van životne opasnosti – rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Prema prvim informacijama, Milan T. je navodno povredio i bebu dok je ubadao suprugu.

– Kosovska policija, koja vodi istragu u ovom slučaju, demantovala je da je dete povređeno. Milan T. se trenutno nalazi u pritvoru, a biće saslušan u zakonskom roku. Inače, njegova supruga i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici – rekao je izvor.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *