HOROR NA LETOVANJU: Baba gledala kako prijateljica (59) siluje njenog unuka (14)!

Gejl Dikinson (59) iz Velike Britanije oslobođena je optužbi da je imala seksualni odnos sa sinom (14) svoje najbolje drugarice dok su zajedno bili na letovanju.

Dikinsonova je bila optužena da je zavela dečaka u junu prošle godine u San Antoniju na Ibici, a baka dečaka tvrdi da je i ranije primetila da Gejl njenog unuka pohotno gleda.

Kako prenose britanski mediji, Gejl je sa svojom prijateljicom, njenom majkom i njena dva sina otišla na godišnji odmor na Ibicu gde su iznajmili zajednički stan. Tokom „raspoređivanja“ po sobama, dečaku je zapalo da bude sa Gejl u sobi, a prema babinim rečima, već prvih dana Gejl je njenom unuku upućivala neprikladne komentare.

  • Čula sam je jednom kako kaže da je baš lepo razvijen re- kla je baba tokom saslušanja.

Ona tvrdi da je kobne noći njen unuk šetao u šorcu i da je ona primetila kako ga Gejl neprekidno gleda. Pošto dečak nije hteo da obuče majicu, baba se iznervirala i poslala ga ranije na spavanje. Tokom noći je, kako tvrdi, čula nešto na terasi, a kada je pogledala kroz zavesu videla je svog unuka bez odeće i Gejl kako ga zadovoljava.

  • Bila je to užasna scena, ali na njegovom licu sam videla da uživa – tvrdi baba.

Ona kaže da je Gejl dečaku naređivala šta da joj radi, a da ju je on bespogovorno slušao. Na pitanje zašto nije izletela na terasu i sprečila sve baba je rekla da nije želela da pravi scenu.

Navodno je već narednog dana Gejl zamoljena da napusti stan, a policiji je slučaj prijavljen tek po povratku kući.

Dečak je tokom saslušanja rekao da je kobne večeri bio sa Gejl i svojom majkom napolju na piću, te da je popio jedan koktel od kog mu se vrtelo u glavi. Istakao je i da ga je te večeri Gejl pipkala kad su se vratili u sobu.

On je rekao da je u jednom trenutku poklekao te da su imali seks na terasi.

  • Bio sam u šoku kada se sve to dogodilo. Tek ujutru kada sam se probudio shvatio sam šta se desilo i osećao sam se prljavo. Da sam bio trezan, to se ne bi desilo – tvrdio je dečak na saslušanju.

Gejl je rekla da do seksualnog čina nije došlo.

  • Sve se odjednom dogodilo. Samo sam osetila njegov polni organ u svojim ustima i odmah sam pobegla. On me je primorao da mu uradim oralni seks – tvrdila je Dikinsonova. Ona je rekla da je dečak bio opsednut idejom da ima seks sa njom i da ju je stalno proganjao!

Sud je u četvrtak odbacio sve optužbe protiv Dikinsonove. Porodica dečaka bila je vidno potresena zbog ovakve odluke suda, a Dikinsonova je plakala od olakšanja po izlasku iz sudnice.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *