HOROR: PODERAO JOJ ORGANE! Ivan (25) ugurao trudnoj devojci tup predmet u vaginu nakon čega je iskrvarila na smrt!

Brajan Ivan Aregui, 25, je uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju trudnu devojku Žiselu Fasanelada devojku pošto je tup predmet gurnut u njene genitalije zbog čega je iskrvarila je na smrt.

Žisela Fasanelada (27), je nađena mrtva u sobi hotela u Tres de Febrero Partido delu Buenos Airesa, 6. novembra prošle godine. Brajan Ivan Aregui (25) je uhapšen pod sumnjem da je ubio Žiselu.

Njen dečko, Brajan Ivan Aregui, 25, je uhapšen posle dvomesečne potrage za njim.

Osoblje je pronašlo telo mlade žene pokriveno čaršavom na krevetu u jednoj od soba u hotelu, prenose lokalni mediji. Ušli su u sobu nakon što na nekoliko poziva ženi nije bilo odgovora.

Prema izvorima bliskim istrazi, u njene genitalije je ubačen „tup predmet“, što je uzrokovalo ogromne poderotine u mokraćnom i reproduktivnom sistemu. Povrede su rezultovale ogromnim gubicima krvi.

Uzrok smrti je bio hipovolemički šok, koji nastaje kada neko izgubi više od 20% svoje krvi i doživi ozbiljnu povredu međice. Takođe je pronađeno da na telu žene, za koju je potvrđeno da je bila trudna 10 nedelja, ima tragove koji su u skladu sa davljenjem.

Njen dečko Aregui je navodno bio sa njom u hotelu i pobegao je sa mesta zločina. Policija je tragala za njim dva meseca pre nego što su policajci iz Palermo dela grada spazili dva muškarca koji su se ponašali sumnjivo i zaustavili ih tokom 5. januara. Jedan od njih je identifikovan kao osumnjičeni i uhapšen je, dok je drugi muškarac, Giljermo Kontreras, pušten.

Osumnjičeni i žrtva su navodno počeli da se viđaju u januaru prošle godine, ali lokalno stanovništvo je reklo da su imali burnu vezu. Dvoje dece žrtve iz dve prethodne veze, sedmogodišnja ćerka i četvorogodišnji sin, navodno su joj oduzeti u aprilu i smešteni u hraniteljski dom nakon što ju je sopstvena majka prijavila vlastima, prenosi britanski The Sun.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *