HOROR U CENTRU BEOGRADA: Vojislav se polio benzinom u hodniku zgrade, umro je u najgorim mukama, a pored ugljenisanog tela pronađeno je OPROŠTAJNO PISMO

Vojislav P. (53), rodom iz Pljevalja, ubio se prekjuče u hodniku zgrade u centru Beograda tako što se polio benzinom i zapalio!

Nesrećni čovek je ostavio oproštajno pismo, u kom se požalio na neuzvraćenu ljubav, ali i na probleme s novcem.

Jezivo samoubistvo dogodilo se u subotu popodne u hodniku zgrade u Ulici Stanoja Glavaša, na opštini Palilula, ispred stana koji je Vojislav unajmljivao nakon što se doselio iz Pljevalja.

Izvor iz istrage kaže da su stanari zgrade oko 16 časova prijavili da se u hodnicima osećaju dim i garež.

– Policajci su ubrzo u hodniku na petom spratu našli zapaljen leš. Pored tela, između nogu, pronađeni su ostaci plastične flaše sa tragovima benzina, a na međuspratu ispod i upaljač kojim se stradali zapalio. Vatrogasci su brzo ugasili vatru, ali čovek je već bio mrtav – kazao je naš izvor.

Pored tela je pronađena torbica, a u njoj lična dokumenta i pasoš Crne Gore na ime Vojislav P. Utvrđeno je da je on živeo sam u stanu i da se bavio preprodajom kradene garderobe i obuće.

– Dok je goreo, Vojislav je trpeo stravične bolove, umirao je u najgorim mukama, ali niko od stanara nije čuo nikakav vrisak. U tišini je umro u stravičnoj agoniji. U hodniku su ostali tragovi gareži i spaljeni delovi tela – rekao je izvor.

Vojislava je, inače, u dva navrata tražila policija, i to dan pre samoubistva, kao i u subotu ujutro, nekoliko sati pre tragedije.

– Neko od komšija ga je prijavio da remeti javni red i mir, jer je iz stana u kom je boravio konstantno dopirala buka. Jedan Vojislavljev komšija je ispričao i da su često u taj stan dolazili nepoznati ljudi i kupovali garderobu i razne stvari od Vojislava. Policajci su i u petak po podne i u subotu ujutro tražili Vojislava, zvonili mu na vrata, ali niko se nije odazivao – dodaje sagovornik Informera.

U torbici koja je pronađena pored ugljenisanog leša, osim dokumenata, bilo je i oproštajno pismo.

– U tom pismu se žalio na ljubavne probleme jer ga je neka devojka ostavila. Ima indicija i da je bio u nekim finansijskim problemima, ali to tek treba da se ispita – kaže izvor.

Naime, prilikom pretresa stana u kom je pokojnik živeo pronađen je dokument sudskog izvršitelja, na osnovu kog Vojislavu preti zaplena lične imovine zbog nekog dugovanja. Nađena je, takođe, izvesna količina novca, nekoliko mobilnih telefona i više komada bele tehnike koji su pripadali Vojislavu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *