HOROR U SUBOTICI Četiri dečaka silovala devojčicu (12)!

Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika od 14 i 15 godina zbog sumnje da su brutalno pretukli i silovali svoju drugaricu staru 12 godina, dok postoji sumnja da je u obljubi učestvovao i 12-godišnjak!

Ovaj stravičan zločin dogodio se prošle nedelje u jednom selu nadomak Subotice. Devojčica je o užasu koji je preživela ispričala svom ocu, koji ju je potom odveo u policijsku stanicu.

Inspektorima je navela da su je fizički i seksualno zlostavljala četvorica dečaka, čija imena nije znala jer ih je prvi put videla i upoznala tog dana.

– Prema prvim saznanjima istrage, devojčica se vraćala iz škole sa dve drugarice, koje su je pozvale da svrate u jedno naselje u kome ih čekaju njihovi drugovi. Ona je pristala iako ih nije poznavala, ne sluteći šta je čeka – rekao je izvor.

Navodi da je u početku sve bilo u redu, ali da su posle nekog vremena drugarice otišle i ostavile devojčicu samu s dečacima.

– Da li su se posvađale ili se nešto drugo desilo, treba da pokaže istraga. Tek, devojčica je ostala okružena dečacima koji su iz čista mira počeli da je zlostavljaju. Usledio je pravi horor – rekao je izvor i dodao da su udarali devojčicu.

– Udarali su je nogama i rukama po telu, po glavi, a potom su počeli i da je pipkaju. Tu se nisu zaustavili. Zapretili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali devojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo – kaže izvor.

Žrtva je upućena na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu, a policija je veoma brzo identifikovala napadače, koji su priznali zverstvo koje su počinili.

– Privedeni su A. B. (14), I. H. (15) i P. S (15). Iz policijske stanice dalje su privedeni sudiji Višeg suda u Subotici.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *