HOROSKOP ZA 2020! – koje ciljeve je realno da ostvarite u Novoj godini?

Šta kaže

Ne treba odstupiti ni od jednog cilja, ali neke ćete znatno lakše moći da ostvarite

Horoskop

Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Nova godina je savršeno vreme za razmišljanje o novim ciljevima, eventualnim promenama koje se spremamo da unesemo u život, kao za pripreme za neki novi početak. Osim toga, 2020. nije samo početak nove godine, već i nove decenije! Međutim, ponekad je teško odlučiti odakle da počnemo. Pa, odlično mesto za traženje odgovora su – zvezde. Na osnovu svojih karakteristika, svaki horoskopski znak ima potencijal da ispuni određeni cilj 2020. godine, uprkos svim preprekama koje se mogu naći na putu.

Ovo su saveti koje je Popsugar spremio za svoje čitaoce.

Image by DarkWorkX from Pixabay

Vodolije (20. januar – 18. februar)

Vodolije vrlo rado pomažu drugima, ali retko pokazuju sopstvena osećanja. Ove godine, pokušajte da se otvorite malo više – vođenjem dnevnika. Povremeno izbacivanje na papir misli i osećanja koja nastojite da zadržite u sebi, moglo bi vam veoma prijati i biti prvi korak ka lakšem ispoljavanju emocija prema okolini.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe spadaju u umetničke znakove. Postoji li umetnički projekat koji ste oduvek sanjali? Možda slika, snimanje kratkog filma ili muzičkog albuma? Neka 2020. godina bude ona u kojoj ćete taj san i ispuniti. Možda zaista imate običaj da previše sanjarite i maštate, ali zašto da svoje fantazije ne učinite stvarnim kroz umetnost?

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su entuzijastični i teško im je da budu mirni. Oslonite se na tu potrebu za stimulacijom i zacrtajte cilj da ove godine pronađete nov hobi – možda neki sport ili učenje muzičkog instrumenta, i istrajte dok ga ne usavršite. Ovnovi su, doduše, nestrpljivi, što može biti problem u ovom slučaju, ali osećaj zadovoljstva zbog postignutih rezultata biće vredan svakog uloženog truda.

Bik (20. april – 20. maj)

Snaga i posvećenost Bika ćesto može prerasti u tvrdoglavost. U 2020. godini pažljivo izaberite svoje bitke. Iako je vaša strast zaista impresivna, ponekad je kompromis neophodan. Ublažite stres tako što ćete odlučiti za šta se vredi boriti, a šta se može rešiti uzajamnim razumevanjem.

Blizanci (21. maj – 20 jun)

Poznato je da su Blizanci strastveni, ali i neodlučni, i imaju običaj da im se pažnja podeli na više različitih zadataka koje žele da obave. Ove godine, krenite lagano! Nema potrebe da preuzimate odjednom previše projekata na sebe i budete preopterećeni. Iskoristite strast koju osećate za nešto što stvarno želite, i neka vam to bude prioritet.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ljudi se često oslanjaju na svoje prijatelje rakove jer oni važe za horoskopski znak koji je uvek spreman da pomogne – jer veoma su saosećajni. U 2020. godini ne bojte se da i sami zatražite pomoć. Lepo je to što volite da se nađete drugima, ali dozvolite i njima da budu tu za vas.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi imaju neverovatno samopouzdanje koje se oseća u svakoj prostoriji u kojoj se pojave. U novoj godini, iskoristite tu lavlju energiju za ciljeve do kojih vam je stalo, prema kojima osećate strast.

Devica ( 23. avgust – 22. septembar)

Device su neverovatno organizovane i odgovorne, što su divne osobine. Ali 2020. godine, između zakazivanja novih i organizovanja starih obaveza, ne zaboravite da svakog dana odvojite makar malo vremena za opuštanje. To bi mogao biti pravi izazov, da, ali pokušajte da se ne opterećujete sitnicama, i tu energiju uložite u brigu o sebi.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Kao Vaga, konstantno čeznete za ravnotežom, ali isto tako ne volite promene i skloni ste neodlučnosti. Da biste pomogli sebi, naviknite se da pravite spiskove „za“ i „protiv“. Ovo je efikasan način da svoje prirodne veštine stavite u funkciju logike, i to će vam pomoći da imate više samopouzdanja prilikom donošenja odluka.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Kao jedan od najemotivnijih znakova, ponekad možete dozvoliti sebi da osećanja pokažete u formi ljubomore ili tajnovitosti. U Novoj godini, učinite sve da vaša porodica i vaši prijatelji znaju da vam je stalo do njih. Bilo da je to putovanje, poklon ili kvalitetno provedeno vreme, pokušajte sa ovim malo drugačijim pristupom da im pokažete koliko vam znače.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Kao pravi avanturistički znak, Strelac teži slobodi i istraživanju. Nahranite tu potrebu tako što ćete otputovati na neko mesto na kojem još nikada niste bili. Možda na neki drugi kontinent, a možda i u gradić pored – pronađite mesto koje ste oduvek želeli da posetite kako biste zadovoljili svoj nagon za istraživanjem.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarci su disciplinovani i odgovorni, što ih svrstava među najpouzdanije horoskopske znakove. U 2020. godini slobodno isprobajte nešto spontano! Najbolje uspomene često nastaju iz nečeg što se dogodilo potpuno neplanirano, nečega što vam možda zvuči kao potpuna ludost! No, ako vam se ukaže prilika, iskoristite je i nećete se pokajati!

VIDEO: Njih ćete teško prevariti: Ovo su horoskopski znaci sa najjačom intuicijom

Play Video0:55

(G.S.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *