HOROSKOP ZA PETAK 8. JANUAR: VAGA nema vremena za ljubav, a RAK je okrenut PORODICI!

Rak okrenut porodici, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga nema vremena za ljubav, dok Škorpija gubi kontrolu nad svim segmentima. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08. januar 2021. godine.

Posao Ovaj put ste malo više izbirljivi po pitanju ponuda koje ćete imati. Niste sigurni baš šta želite. Nije na odmet i da se dobro informišete u vezi cele pozadine nekog problema jer zasigurno nije toliko loše kao što ste vi zamislili.

Ljubav Nemate veliki problem što se emocija tiče jer ste neko ko ume izuzetno dobro da proceni celu situaciju u vezi sa osobom koja vam se dopada. Oni zauzeti su u prilici da zadrže partnera i učvrste vezu.

Zdravlje Moguće da ćete imati povremeno lupanje srca.

BIK

Posao Možda ćete imati povećane finasijske prilive. Očekuju se velike ovacije na ovom polju pa ih iskoristite.

Ljubav Lav ili jedan Strelac su izuzetna prilika ako ste slobodni, a oni koji su u braku mogu da imaju male trzavice u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao Nije na odmet da o jednoj ponudi preko prijatelja ipak razmislite u vezi sa poslom koji ste spremni oberučke da prihvatite. Imaćete i dovoljno vremena da sve dovedte u red kako biste na miru dočekali neminovnu isplatu.

Ljubav U vašim očima se vidi žar za jednom osobom preko posla već neko vreme. Aspekti su vam izuzetno povoljni na polju emocija.

Zdravlje Dovoljno ste upućeni u celu situaciju i terapija koju imate će biti dobro sprovedena.

RAK

Posao Nemate velike oscilacije sa finansijama ako pravilno odigrate jedan potez koji zasigurno nećete prepustiti slučaju. Nešto novo birate ovaj put jer ste dovoljno dugo čekali. Prilika se ne propušta i vi to znate savršeno kroz dosadašnji rad.

Ljubav Vaša senzitivna priroda može da se učini drugim ljudima kao loša strana samoće. Možete preko kontakata doći do osobe o kojoj ste sanjali, a to će ovaj put biti vaša porodica.

Zdravlje Imaćete priliku da se odmorite što vam se i savetuje.

LAV

Posao Imate isplanirane poteze koje ćete sprovesti kao dobar menadžer koji ima savršen plan za akciju koja vam se protežira kroz polje posla. Podrška celog tima je zagarantovana s obzirom na to da ste dugo u poslovnoj priči.

Ljubav Povezani ste sa nekim drugim vatrenim znakom. Jedan Strelac ili neki Lav su odlična prilika za vas.

Zdravlje Manja glavobolja zbog umnog naprezanja.

DEVICA

Posao Posao koji ste ranije radili ima pretenziju preko aspekata i retrogradnih planeta da se ponovi ovaj put u istom intenzitetu pa se slobodno upustite u novi izazov po starim pravilima. Nije na odmet da se malo raspitate i o nekoj ponudi vezano za posao koji nosi sa sobom dobro umeće sa rukama tj. neka vrsta zanatskog posla.

Ljubav Jedan Bik je odlična prilika ako ste se malo distancirali od osobe koja je rođena u znaku Jarca. Zauzeti su ovaj put u malo mirnijoj varijanti uz svog stalnog partnera.

Zdravlje Solidno.

VAGA

Posao Osoba rođena u znaku Jarca je zainteresovana da vam pomogne u vašim finansijama jer je uvidela vaš talenat na putu ka uspehu. Biće to jedna plodna saradnja na nivou dogovora koji nosi izuzetnu atmosferu na poslu. Nemate razlog za brigu jer ste ovaj put pod uplivom dobre energije.

Ljubav Manje ćete se baviti ovom temom jer ste isuviše zauzeti na drugim segmentima. Možete se ponadati eventualno jednoj priči gde se nazire jedan susret koji zakazujete ipak za kasnije.

Zdravlje Moraćete da obratite pažnju na mokraćne kanale jer su oni malo slabija tačka.

ŠKORPIJA

Posao Nešto ste zamislili i želite to i da realizujete ali nemate trenutno veliki uticaj na sam tok događaja. Jedan kroki je zagarantovana priča za vašu finansijsku situaciju. Malo više posla koji ćete kasnije naravno odlično da naplatite.

Ljubav Možete imati izuzetno dobru priču ako se otvorite na ovom polju prema osobi rođeni u znaku Bika jer to je jedna priča koju niste završili. Vreme je za jedno druženje iz koga može da se dođe jača ljubav na duže staze.

Zdravlje Reproduktivni organi su vam osetljiva tačka.

STRELAC

Posao Malo ste se zamislili vezano za svoje finansije i nije vam prijatna situacija na ovom polju. Smatrate da vredite dosta više ali druga strana je dosledna svom mišljenju i ne odustaje od svojih ideja. Moraćete da se dovoljno dugo trudite na ovom polju kako biste imali mnogo više od onoga što sada dobijate.

Ljubav Prostreliće vas strela ljubavi i nećete imati izbora osim da se prilagodite osobi na koju polažete mnogo računa.

Zdravlje Vaša slaba tačka je vaš stomak.

Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *