Hrvatska političarka PRONAĐENA MRTVA u stanu!

Poslanica Živog zida u Rijeci, Mirjana Jukić pronađena je juče mrtva u svom stanu, piše Novi list. Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se tačno dogodilo.

Mirjana Jukić rođena je 20. aprila 1970. godine, a u Gradsko veće ušla je pre dve i po godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji sa Akcijom mladih. Kao gradska poslanica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažovana kad je reč o socijalnim pitanjima.

Krajem decembra prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od kolega iz Živog zida. Tada se razišla s kolegama, ali na stranicama Grada Rijeke još uvek stoji da je pripadnica Živog zida.

U Živom zidu Rijeka potvrdili su za „Novi list“ da je njihova kolegica preminula i dodali da se za sada još uvek ne zna uzrok smrti. To bi trebalo biti poznato nakon obdukcije.

– O ovom tragičnom događaju nama je javila njena komšonica koja je rekla da ju je videla kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti sa porodicom i prijateljima preminule, odlažemo sva javna istupanja za ovu nedleju radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba – naveli su iz Živog zida.

Izvor: Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *