Hrvatski gejevi hteli rat u Beogradu!

Grupa plaćenika iz Hrvatske koja je došla u Beograd i na stadion Partizana kako bi izazvala haos u zemlji i rušenje vlasti bila je hapšena u Splitu zbog, kako su to hrvatski mediji nazvali, „homoseksualnog rata klanova!“

Naime, kako saznaje „Alo!“, uhapšeni huligani iz Hrvatske koji su dobili po 10.000 evra kako bi izazvali haos u Srbiji nisu jedini članovi ove velike kriminalne grupe.

U Beograd je došlo znatno više hrvatskih kriminalaca i huligana, ali su oni pobegli na vreme. – Sa grupom uhapšenih Hrvata u Beograd došlo je još kriminalaca iz Splita koji uopšte nisu bili na stadionu, već su delovali spolja. Njihov zadatak ticao se logistike, a neki od njih bili su i sami šefovi ove organizovane družine – otkriva naš izvor.

Prema njegovim rečima, u Beograd su došli i izvesni Vedran V. (31), Branimir K (38), Leo P, Ante J. i Željko R.

– Oni su došli pre svih i najverovatnije su obavili glavni deo posla oko same organizacije i pripremili su teren za ostatak ekipe sa stadiona. Zanimljivo je da su Željko R. i Ante J. bili ljubavnici i kao takvi u Hrvatskoj su već privođeni – otkriva naš izvor.

Prema saznanjima našeg lista, Vedran V. (31), Branimir K (38), Leo P, Ante J. i Željko R. privedeni su 2010. godine u Splitu nakon opšte tuče u jednom hotelu, a uzrok njihove svađe bio je potpuno bizaran. Naime, kako je navedeno u poli
cijskom izveštaju, prilikom hapšenja privedeni su se potukli zbog narušenih homoseksualnih veza.

– Policija je tada utvrdila da je došlo do homoseksualnog odnosa, a Željko R. i Ante J. priznali su pred sudijom da su dve godine bili ljubavnici i da su zajedno sa Branimirom K. imali seksualne odnose, kao i da su se zajedno brčkali u bazenu. Oni su takođe naveli da su u noći kada je došlo do tuče konzumirali alkohol i drogu, kao i da su imali seks u hotelskoj sobi. Da je u Beograd zaista došla veća grupa Hrvata, potvrdio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Neko je te kriminalce pustio s lanca“, izjavio je on govoreći o sukobima na južnoj tribini tokom večitog derbija.

„Više lica je uhapšeno, nije jedno ili dvoje, šest ili sedam njih je uhapšeno, a znatno više ih je bilo prisutnih iz Hrvatske. Neki su počeli da govore koliko su novca dobili da učestvuju”, rekao je Vučić.

Da li će lica koja su učestvovala u neredima na stadionu Partizana biti puštena ili procesuirana, zavisi od tužilaštva. „Rekao bih da je neko te kriminalce pustio s lanca, a da je vreme da ih neko, metaforički rečeno, priveže da ne ugrožavaju više ne samo fi zički integritet drugih ljudi, već i da ne učestvuju u mnogo težim stvarima od onoga kako to na prvi pogled izgleda. Imaće priliku da se odmore od svojih brojnih aktivnosti, ali koliko će to da traje i da li će da traje, zavisi od tužioca. Ukoliko bude bilo kakvog postupka, prekršajnog ili krivičnog, sve će zavisiti i od postupajućih sudija”, rekao je Vučić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *