„Hvala Vučiću“ ;“Mnogi su se smejali, biće još fabrika“

Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike Kromberg i Šubert u Kruševcu, koja danas otvara novi pogon u tom gradu.

Vučić im je poručio da to nije kraj i da će dovoditi i nove fabrike u njihov okrug.

Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom „Hvala Vučiću“, a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada se pre nekoliko godina krenulo u razgovore za fabriku Kromberg i Šubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

„Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu…“, rekao je on.

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.

„Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas…Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam“, rekao je Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *